Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2015. Február 19. 09:15, csütörtök | Helyi
Forrás: veol.hu

A Jobbik szerint problémás lehet az idei költségvetés

A Jobbik szerint problémás lehet az idei költségvetés

Süle Zsolt önkormányzati képviselő szerint instabil a város 2015. évi költségvetése.

Mint mondta, az előző héten elfogadott pápai költségvetést módosítások nélkül nem lehet majd végrehajtani. Süle Zsolt kiemelte, a költségvetést azért semszavazta meg, mivel véleménye szerint az a lakosság többsége számára nem hoz kedvező változásokat, ugyanis életben maradtak a megszorítóintézkedések. Ezek között az általa igazságtalannak nevezett garázsadót említette meg. A Jobbik önkormányzati képviselője úgy fogalmazott, aköltségvetés további területein sem tapasztalható előrelépés.Süle Zsolt jobbikos önkormányzati képviselő a szerdai sajtótájékoztatóján.

- Üdvözítő lenne, ha a fejlesztési kiadások jelentősen nőnének, és ezek valós, új fejlesztéseket, rekonstrukciókat jelentenének – hangsúlyozta Süle Zsolt, majd hozzátette: a városvezetés továbbra sem képes jelentős mértékben javítani a pápaiak életkörülményein, lakókörnyezetén.Megjegyezte, csalóka a polgármester azon mondata, miszerint a 2015. évi költségvetés minden harmadik forintja valamilyen fejlesztési célt szolgál.
- Ugyanis a fejlesztési célú kiadások előirányzatai között rengeteg az elmúlt évről, évekről áthúzódó fejlesztés idei évben történő pénzügyi rendezése –fejtegette az ellenzéki politikus, aki a városvezetés által indított lakossági konzultációsorozatot pótcselekvésnek és PR-tevékenységnek nevezte.

Fotó archív

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 07:59, szombat | Helyi

Elfogadta a rendőrség beszámolóját a Képviselő-testület

Rausz István rendőr ezredes 2024. április 25-én számolt be a rendőrkapitányság 2023. évi tevékenységéről.

2024. Április 27. 07:37, szombat | Helyi

A Helyi Választási Bizottság szerint jogsértést követtek el ellenzéki jelöltek

Molnár Bálintot, Kovács Józsefet, Grőber Attilát, Vonnák Andreát, Vadász Krisztinát és Kerti Györgyit marasztalták el, miután Áldozó Tamás kifogást nyújtott be velük szemben.

2024. Április 26. 14:26, péntek | Helyi

Számszeríjjal fenyegetőzött Pápateszéren, elfogta a TEK

Mint arról korábban beszámoltunk, tegnap jelentős rendőri akció zajlott a Pápa környéki településen.