Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2013. Március 29. 08:00, péntek | Helyi önkormányzati
Forrás: Infopapa.hu (Sz.Zs.)

A Jobbik mindent támogatott

A Jobbik mindent támogatott

Erőss Bulcsú békebelinek nevezte a tegnapi képviselő-testületi ülést, mivel minden kérdésben egyetértett a többségi Fidesszel.

Így igent mondott a Bóbita és a Fenyveserdő Bölcsőde vezetőinek nyugdíjazására, illetve a Gróf Esterházy Károly Múzeum igazgatói kinevezésére.

A vagyonrendelettel kapcsolatban Erőss Bulcsú elmondta, a vagyongazdálkodást megfelelőnek ítélte, a rendelet pedig azokat a garanciákat tartalmazta, melyeket a Jobbik minimális szinten elvár az önkormányzattól.

Az SZMSZ módosítására és a munkaidőn kívül történő házasságkötés szabályainak és díjainak módosítására szintén igent mondott a Jobbik.

Erőss Bulcsú igennel voksolt a kéttornyúlaki városrész részönkormányzati tagjainak megválasztására és az annak lebonyolítását rögzítő szabályokra, továbbá a hulladékkezelési helyi közszolgáltatásról szóló rendelet módosítására. - Erre technikai okokból volt szükség, mivel 2013. január elsejétől a díjakat a miniszter állapítja meg, a Magyar Energia Hivatal javaslatára. A Jobbik, mint konstruktív nemzeti ellenzék ezt az előterjesztést is támogatta - fogalmazott a képviselő.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 16:18, kedd | Helyi

Az E.On segítségével biztonságosan építhet fészket a gólyapár a Közgáznál

A Pápán Hallottam csoportban kezdődött egy felhívással a történet, az áramszolgáltató gyorsan reagált.

2024. Április 16. 13:10, kedd | Belföld

Egykori egyetemének ajánlotta fel Nobel-díjának másolatát Karikó Katalin

Egykori alma materének, a Szegedi Tudományegyetemnek (SZTE) ajánlotta fel Nobel-díjának másolatát, valamint az elismeréssel járó összeget Karikó Katalin.

2024. Április 16. 13:09, kedd | Életmód

Kimagasló a településfásítási program iránti érdeklődés

Kimagasló volt az érdeklődés idén a településfásítási program iránt, háromszoros volt az igénye a pályázóknak - közölte az Agrárminisztérium helyettes államtitkára kedden a somogyi Iharoson.

2024. Április 16. 12:50, kedd | Helyi

Ismét Pápára jönnek a legjobb történelmi filmek a nagyvilágból!

Április 25-28 között ismét megrendezzük Pápán a Nemzetközi Történelmi Film Fesztivált, ez már a negyedik évad.