Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2014. Január 14. 15:04, kedd | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Sz.Zs.)

A Jobbik a veteránok nyugdíjba küldését kéri a pápai választóktól

A Jobbik a veteránok nyugdíjba küldését kéri a pápai választóktól

Orbán Imre, a párt helyi elnöke és egyben kampányfőnöke Kovács Zoltán fideszes és Gőgös Zoltán mszp-s képviselőkre utalt fenti kiszólásában.

A politikus mai sajtótájékoztatóján ismertette a Jobbik városunkat érintő kampánystratégiáját. Elmondta, a választókerület 87 településének mindegyikére el kívánnak jutni kampányrendezvényeikkel, Pápára pedig több országos politikus is eljön, köztük Vona Gábor miniszterelnök-jelölt. - Kampányunkat elsősorban a Jobbik programjára és a helyi problémákra „hegyezzük” majd ki, de górcső alá vesszük a kormányzat munkáját, valamint fel szeretnénk hívni a választók figyelmét a Gyurcsány-Bajnai-Mesterházy alkotta „katasztrófa baloldal” esetleges térnyerésének veszélyeire - fogalmazott Orán Imre.

A kampányfőnök szerint azoknak, akik kormányváltást szeretnének Magyarországon, egyetlen logikus lehetőségük van, méghozzá az, hogy a Jobbikra szavaznak. - Az elmúlt 24 évbena Fidesz és az MSZP, Orbán és Gyurcsány atomjaira szaggatták az országot, elhintették a gyűlölet és bizalmatlanság magvait, az ország gazdasági, szociális, demográfiai problémáival nem törődtek.Kovács Zoltán és Gőgös Zoltán neve, ma már szinonímája a mutyinak, a szemfényvesztésnek, az önzésnek és a harácsolásnak.A Jobbik arra kéri a pápaiakat, hogy küldjük „nyugdíjba” ezen két megfáradt veteránt, mert a jövőt nem lehet építeni a múlt és jelen foglyaival - zárta gondolatait Orbán Imre.

Fotó: archív

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 19:31, kedd | Helyi

Több diák torokkaparást, köhögést tapasztalt a Türr Gimnáziumban

A tegnapi napon a Türr István Gimnázium Csáky László utca felőli egyik tantermében többen torokkaparása, köhögésre panaszkodtak, és a tünetek ma délelőtt sem enyhültek.

2024. Április 23. 18:42, kedd | Helyi

Grőber Attila: A nyugdíjas egyesület vezetője hívta-e a nyugdíjasokat, a személyi számukat kérve?

A hírek szerint történtek ilyen hívások, Baán Éva korábban azt nyilatkozta, hogy az egyesület nevében telefonáltak. Az ellenzéki politikust azonban megkeresték azzal, hogy Baán Éva hívta fel őket az adategyeztetés miatt.

2024. Április 23. 12:09, kedd | Helyi

A nyugdíjas egyesület nevében telefonálnak Pápán, ne adja meg a személyes adatait

Több olvasónk is felhívta a figyelmünket arra, hogy a Pápai Nyugdíjasok Érdekvédelmi-Érdekképviseleti Egyesülete nevében telefonon kérik tőlük a személyes adataikat, köztük a személyi számukat.

2024. Április 22. 15:32, hétfő | Helyi

Megkezdték az idei kátyúzást Pápán

Számos úthiba van a városban, a mostani munkálatok során 500 négyzetméteren újul meg a burkolat.