Városlista
2024. május 17, péntek - Paszkál

Hírek

2016. Augusztus 08. 07:41, hétfő | Belföld
Forrás: police.hu

A hős sárvári rendőr húsz percen át tartotta a víz felett a fuldoklót

A hős sárvári rendőr húsz percen át tartotta a víz felett a fuldoklót

A rendőrségre délután érkezett a bejelentés, hogy egy nő beleesett a Rábába. A sárvári rendőrök még idejében kiérkeztek, egyikük a folyóba ugrott, és az erős sodrás ellenére sikerült megmentenie a fuldoklót.

Mintegy húsz percen át tartotta a víz felett egy folyóba esett fába kapaszkodva, míg társai megtalálták, és kihúzták őket. Papp Csaba rendőrtörzszászlós volt az, aki az esőzésektől megáradt, így az átlagosnál magasabb vízállás és az erős sodrás ellenére a folyóba ugrott és a sodrással szembe úszva megragadta az időnként már a vízben alámerülő nőt - írta a történtekről a police.hu.

A rendőr átkarolta az asszonyt és mintegy 150 méteres sodródást követően egy folyóba dőlt fába sikerült megkapaszkodnia. Közel húsz percig tartotta az asszonyt a parancsnok, mire két társa, valamint a katasztrófavédelem munkatársai rájuk találtak és közös erővel kihúzták őket a vízből.

A mentőszolgálat munkatársai már a parton várták az asszonyt és rendőrt, aki mindössze egy kis hámsérüléssel megúszta a délutáni kalandot. A 62 éves sárvári nőt pedig kórházba szállították.

A kép illusztráció

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 16:13, csütörtök | Belföld

Kecskeméten folytatta vidéki kampánykörútját Orbán Viktor

2024. Május 16. 16:12, csütörtök | Belföld

Változékonnyá válik az időjárás a pünkösdi hosszú hétvégén

2024. Május 16. 16:11, csütörtök | Belföld

Fiktív motorkerékpár-eladások hátterét göngyölítette fel a NAV