Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2013. Március 15. 12:38, péntek | Belföld
Forrás: mno.hu

A hó fogságában indult be a szülés a nőnél

A hó fogságában indult be a szülés a nőnél

Továbbra is kaotikus a helyzet az M1-es és az M7-es autópályákon. A sztrádák annak ellenére életveszélyesek, hogy minden kotrót bevetettek. Egy nő szülni kezdett a hó fogságában.

Az M7-es autópálya továbbra is életveszélyes annak ellenére, hogy hókotrók dolgoznak az adott útszakaszon – számolt be róla a Hír Televízió helyszíni tudósítója. Amint eltolták a havat a hókotrók, 15-20 perc múlva a szél 1,5-2 méteres hófalakat emel ismét – tette hozzá.

Az autópályán indult be a szülés

Sokan az utakon vesztegeltek éjszaka is, köztük egy anyuka két kisgyermekével, azonban mostanra elfogyott az üzemanyaguk. Vajúdás közben egy nőt vittek a katasztrófavédelmisek, a rendőrök és a mentősök közös erővel a kórházba.

Több mint ezer helyszínen kellett beavatkoznia a katasztrófavédelemnek, százezer ember maradt áram, tízezer ember vízszolgáltatás nélkül. Több mint nyolcezer embert kellett elhelyezni átmeneti szállásokon. Több megyében sok fő- és mellékút vált járhatatlanná a hófúvások miatt. Nyolc megyében piros riasztás van érvényben. A vonatok késnek, a buszok egy része el sem indul. Katasztrófahelyzet alakult ki az országban, emiatt Pintér Sándor belügyminiszter péntek délelőtt riadót rendelt el. A honvédség T-72-es harckocsikat indított útnak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Belföld

Napos, száraz idő várható a jövő első felében

Napos, száraz, meleg idő várható a hét első felében, május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás.

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 08:51, vasárnap | Belföld

Orbán Viktor Zugligeten folytatta kampánykörútját

A Hegyvidék polgármesterével és polgármester-jelöltjével, Pokorni Zoltánnal és Fonti Krisztinával találkozott kampánykörútja következő állomásán Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke szombaton

2024. Április 28. 08:50, vasárnap | Belföld

Nacsa Lőrinc: tarthatatlan és elfogadhatatlan a háborús benzinár