Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2012. Május 24. 07:21, csütörtök | Sport
Forrás: BoxingONE

A Gladiátorok küzdőtérré változtatják a győri Big Ben Clubbot

A Gladiátorok küzdőtérré változtatják a győri Big Ben Clubbot

Csütörkön BoxingONE Championship mérkőzés lesz Győrben, melynek keretén belül a hazai színeket képviselő „Patent Gladiators” a szerbiai „Spartak Subotica” csapatát látja vendégül, egy exkluzív rendezvény keretén belül.

A profiboksz magyar eseményeit figyelemmel követők már jól ismerik a „Gentlemen Fight Club” nevű rendezvény-sorozatot, amely mindig elegáns helyszínen kínál exkluzív, luxus-színvonalú szórakozási lehetőséget, nem csak az ökölvívó-sport barátainak, hanem a társasági élet kedvelőinek is. A „GFC” a tavalyi bemutatkozásakor, nívójával egy új szintet hozott a magyarországi boxéletbe. Ez a sorozat végre megérkezett az olimpiai szabályrendszerű ökölvívás világába is, hiszen a május 24-én, csütörtökön, a Big Ben Clubban megrendezésre kerülő BoxingONE csúcsrangadó a „Gentlemen Fight Club” színvonalában, annak körítésével kerül lebonyolításra.

A hazai csapat remekül áll a 2012-es kiírásban, hiszen két mérkőzés mellett csak egy alkalommal kaptak ki, igaz, ez a kudarc igen közeli, hiszen a „Gladiátorok” múlt szombaton, Révkomáromban néztek bele egy kemény pofonba. Nagy Zoltán, a győriek mestere szerint jókor jött ez a pofon, s bár rövid idő van a két csapatbajnoki között, ökölvívói már túltették magukat a kudarcon.

„Tudtuk, hogy a révkomáromiak igen komoly erőt képviselnek, de én is többet vártam a mérkőzésen. Sírásra ugyanakkor nincs idő, és a mentalitásunkba nem is fér bele, hogy sokat rágódjunk egy-egy kudarcon” – mondta Nagy Zoltán. „Mint mindig, csütörtökön is azt várom a bokszolóimtól, hogy azzal az eltökéltséggel, elszántsággal küzdjenek a szerbek ellen, mint az ókori Gladiátorok.”

A szerb csapat komoly erőt képvisel, de a Rába-partiaknak sikerült feltérképezniük az ellenfél erényeit és gyengéit is. Utóbbiakat ki is akarják használni. „Nem titok, hogy lesznek változások a csapatomban, de ezek olyan személycserék lesznek, melyeket a győzelem érdekében kell meglépnem. Így a keretből azok kapnak most lehetőséget, akik a legnagyobb eséllyel lépnek ringbe a szerbiai riválisokkal szemben” – jelentette ki a győri szakember.

Ami biztos, hogy a győri ökölvívók közül ringbe lépnek a legjobbak, így Sinkó Zoltán (60kg), Nyéki Georgie (64kg), Zámbó Dániel (69kg) és Könnyű Róbert (56 kg) élvezi Nagy Zoltán bizalmát, míg nehézsúlyban az idei Budapest Bajnokság aranyérmese, Rüll Tamás kap lehetőséget.

A május 24-i boxgála egy exkluzív rendezvény lesz, ahol háromfogásos vacsora várja a szórakozni vágyókat. Két kategóriájú kiszolgálás („Standard” és „Prémium” csomag) közül lehet választani 15 000 és 20 000 forint / fő áron. Kezdési időpont: 20 óra. Jegyinformáció: +36 20 973 6133 vagy info@boxingone.com

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 21:49, kedd | Sport

Csak századmásodpercekre az első helytől

Gender Tamás Junior 2024. 04. 10-13. között Franciaországban, Champions of the Future (RGMMC) bajnokság keretein belül, Val d\'Argenton-ban a Circuit de karting du Val d\'Argenton-on versenyzett.

2024. Április 16. 10:14, kedd | Sport

Bronzérem az Euro Trophy-n

Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Trophy után.

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Sós Csaba: Milák egyedi utat jár, de jóval előrébb tart, mint amire számítani lehetett

A szövetségi kapitány szerint Milák Kristóf egyedi utat jár be, és az úszók pénteken zárult országos bajnokságán jobban teljesített, mint amire ő számított.

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Cseh vezetés a prológ után, László Martinék másodikok