Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2013. Szeptember 19. 16:09, csütörtök | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Sz.Zs.)

A DK még bízik az együttműködésben

A DK még bízik az együttműködésben

Kerecsényi Zoltán, a Demokratikus Koalíció Pápa környéki választókerületi elnöke sajtótájékoztatón beszélt pártja terveiről.

A politikus kiemelte, pártja továbbra is nyitott az összefogásra. Hozzátette: a jelenlegi helyzet szerint a DK önállóan indul a 2014-es választásokon, ugyanakkor mint mondta, bízik az országos politikusok megállapodásában. - A jövő évi választásokon történelmi a tét, és gyakorlatilag semmi más megoldás nincs a jelenlegi hatalom leváltására, mint a demokratikus pártok széleskörű koalíciója - fogalmazott. Szerinte a kampány során mindenképpen el kell kerülni a személyeskedő vitákat az MSZP-vel, mivel a választások tétje a jelenlegi hatalom leváltása. Ugyanakkor be is kell mutatni, hogy mi a különbség a két párt között.

A politikus a helyi DK terveiről is beszélt. - Idén ősszel folytatjuk a lakossággal folytatott konzultáció-sorozatunkat, ezúttal fogadóórákon találkozunk a választókkal. Október közepén Pápán kerül megtartásra a Veszprém megyei választókerületek DK-s pártértekezlete. Folytatjuk a helyi szegények és hajléktalanok számára szervezett gyűjtőakciónkat is, csakúgy, mint a szocialistákkal közösen összehívott pápai Petőfi Asztaltársaságot - ismertette Kerecsényi Zoltán.

A sajtótájékoztatón a párt helyi vezetője beszélt városunk jövő évi jubileumáról is. - 2014-ben ünnepeljük Pápa 800 éves jubileumát. Erre az alkalomra egy időkapszula elhelyezését javasoljuk azzal a címszóval, hogy mit üzennek Pápa város polgárai 2014-ben, 2114 Pápájának polgárainak.

A sajtótájékoztatót követően a párt tagjai a pont ezen a napon született Kossuth Lajos szobránál tartottak kitelepülést, szórólaposztást.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 14:46, péntek | Helyi

Pápán lép fel Miller Zoltán

Miller Zoltán: Az igazi sikert az jelenti, ha képesek vagyunk értékelni mindazt, amit elérünk

2024. Április 19. 13:31, péntek | Helyi

Baleset az új 83-ason Tétnél!

A középső szalagkorlátnak ütközött egy személyautó a 83-as főút Pápa felé vezető oldalán, Tét közelében.

2024. Április 19. 09:28, péntek | Helyi

Figyelem, elindult a rendőrség akciója az utakon!

Ma reggel 6 órától 24 órán keresztül az egész vármegyében kint lesznek a sebességmérők az utakon.