Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2011. Július 27. 12:35, szerda | Helyi
Forrás: Pápai rendőrkapitányság

A búcsúi bál árnyoldalai - balhék!

A búcsúi bál árnyoldalai - balhék!

Az elmúlt napokban két helyen is történt verekedés

Egy Pápa környéki település 2011. július 23-án és 24-én tartott búcsúi báljára visszaemlékezve három férfinek bizonyára nem a jókedvűen átmulatott éjszaka jut majd eszébe, hanem az a kellemetlen élmény, hogy bántalmazták őket. 

Július 24-én hajnalban, az előző nap kezdődött búcsúi mulatság végeztével H.Gy. veszprémvarsányi lakos a buszmegállóhoz ment, hogy hazautazzon. Míg az autóbusz érkezésére várt, elaludt a padon. Ez idő alatt egy számára ismeretlen férfi érkezett a megállóhoz, lerángatta őt a padról, majd a földön fekvő sértettet több ízben fejbe rúgta, akinek az orrán és a fején 8 napon belül gyógyuló sérülések keletkeztek. A támadó egy helyi lakos volt, ellene garázdaság vétségének megalapozott gyanúja miatt tett büntető feljelentést a Pápai Rendőrkapitányság körzeti megbízotti alosztályának rendőre.

A búcsú másnapján szintén bált tartottak a település egyik vendéglátó egységének udvarán. Az ott felállított fesztivál sátorban szórakozó pápai fiatalokból álló 4 fős társasághoz odalépett egy helybéli lakos, aki kötekedni kezdett velük. Szó szót követett és a „hívatlan vendég” az egyik pápai férfire támadt, aki a tettlegesség elkerülése érdekében menekülőre fogta a dolgot, ám a sátor előtti tócsában elesett. A baráti társaság egyik tagja kísérletet tett az agresszív fiatal lecsillapítására, ám P. I. ellökte magától, majd ököllel arcul is csapta, végül a tócsából felállni szándékozó személyt többször fejbe rúgta. Az ittas P. I.-t a Pápai Rendőrkapitányság rendőrei az eset után hamarosan elfogták és előállították, majd ellene garázdaság vétsége miatt megtették a bűntető feljelentést.
 

A kép illusztráció

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 09:18, szombat | Helyi

Később túrják fel a Vásár utcát

Bár április elején azt jelentették be, hogy néhány hét múlva megkezdődik az úttest felbontása és a vízvezetékek cseréje, most mégis úgy döntöttek, hogy a nyári szünetig várnak vele.

2024. Április 20. 08:55, szombat | Helyi

Kis híján megölte a saját édesanyját a Pápa környéki faluban! - Videó

Emberölés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt folyik eljárás egy 39 éves Pápa környéki lakossal szemben.

2024. Április 19. 18:27, péntek | Helyi

Itt van a Játékfesztivál szombati fellépője

Lovasi András és Leskovics Gábor közös zenekara ad koncertet a pápai Fő téren!

2024. Április 19. 14:46, péntek | Helyi

Pápán lép fel Miller Zoltán

Miller Zoltán: Az igazi sikert az jelenti, ha képesek vagyunk értékelni mindazt, amit elérünk