Városlista
2022. augusztus 9, kedd - Emőd

Hírek

2011. Július 27. 12:35, szerda | Helyi
Forrás: Pápai rendőrkapitányság

A búcsúi bál árnyoldalai - balhék!

A búcsúi bál árnyoldalai - balhék!

Az elmúlt napokban két helyen is történt verekedés

Egy Pápa környéki település 2011. július 23-án és 24-én tartott búcsúi báljára visszaemlékezve három férfinek bizonyára nem a jókedvűen átmulatott éjszaka jut majd eszébe, hanem az a kellemetlen élmény, hogy bántalmazták őket. 

Július 24-én hajnalban, az előző nap kezdődött búcsúi mulatság végeztével H.Gy. veszprémvarsányi lakos a buszmegállóhoz ment, hogy hazautazzon. Míg az autóbusz érkezésére várt, elaludt a padon. Ez idő alatt egy számára ismeretlen férfi érkezett a megállóhoz, lerángatta őt a padról, majd a földön fekvő sértettet több ízben fejbe rúgta, akinek az orrán és a fején 8 napon belül gyógyuló sérülések keletkeztek. A támadó egy helyi lakos volt, ellene garázdaság vétségének megalapozott gyanúja miatt tett büntető feljelentést a Pápai Rendőrkapitányság körzeti megbízotti alosztályának rendőre.

A búcsú másnapján szintén bált tartottak a település egyik vendéglátó egységének udvarán. Az ott felállított fesztivál sátorban szórakozó pápai fiatalokból álló 4 fős társasághoz odalépett egy helybéli lakos, aki kötekedni kezdett velük. Szó szót követett és a „hívatlan vendég” az egyik pápai férfire támadt, aki a tettlegesség elkerülése érdekében menekülőre fogta a dolgot, ám a sátor előtti tócsában elesett. A baráti társaság egyik tagja kísérletet tett az agresszív fiatal lecsillapítására, ám P. I. ellökte magától, majd ököllel arcul is csapta, végül a tócsából felállni szándékozó személyt többször fejbe rúgta. Az ittas P. I.-t a Pápai Rendőrkapitányság rendőrei az eset után hamarosan elfogták és előállították, majd ellene garázdaság vétsége miatt megtették a bűntető feljelentést.
 

A kép illusztráció

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 09. 09:23, kedd | Helyi

Pápai cégek irodáiba, vagy üzleteibe törtek be

A Pápai Járási Ügyészség indítványára két, főként lemezkazettákra szakosodott, betöréses lopásokkal gyanúsított férfi letartóztatását rendelte el a bíróság, harmadik társukat pedig bűnügyi felügyelet alá helyezte.

2022. Augusztus 09. 09:06, kedd | Helyi

Több, mint egy borkereskedés - Egyéves a Borháló pápai üzlete!

Augusztus 13-án ünnepli első születésnapján a Kossuth utcán található üzlet, melynek apropóján Balázs Istvánnal beszélgettünk az elmúlt esztendő tapasztalatairól.

2022. Augusztus 08. 06:28, hétfő | Helyi

A szomszédok mentették meg az idős férfi életét Kemenesszentpéteren

Egy, a faluban élő idős férfit kerti munka közben darázs csípett meg, allergiás reakció indult el, melynek következtében összeesett.

2022. Augusztus 05. 09:33, péntek | Helyi

Telerakott bevásárlókocsikkal sétált ki az üzletből a vádlott

Lopás vétsége miatt emelt vádat a Veszprémi Járási Ügyészség egy férfi ellen, aki nem aprózta el a bolti tolvajlást, ám gyorsan lebukott.