Városlista
2024. szeptember 27, péntek - Adalbert

Hírek

2024. Szeptember 25. 14:58, szerda | Helyi
Forrás: Szalóky Zsolt

A biztonságos közlekedésről tanultak a pápai ovisok

A biztonságos közlekedésről tanultak a pápai ovisok

A pápai Nátuskerti Tagóvoda 2024. szeptember 19-én Óvodai Autómentes Napot tartott az intézmény gyermekei számára, amelyre a helyi Rendőrkapitányság is meghívást kapott.

A Biztonság hete program keretében az intézmény mind a négy csoportjával zebrasétát tartott a megelőzési előadó. A gyerekek a láthatósági mellény felvételét követően sétálás közben tanulhatták meg többek között a körültekintő gyalogos közlekedést, a jelzőtáblák és útburkolati jelek jelentéseit, az azzal kapcsolatos szabályokat - írja honlapján a rendőrség.

A rendőrök a folytatják a balesetmegelőzési oktatásokat, több óvoda és általános iskola is jelezte, hogy szeretnének ők is részt venni a prevenciós programokon.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 26. 15:33, csütörtök | Helyi

Áldozó Tamás: Büszke vagyok erre a 13 évre!

A Pápai Médiacentrum »Polgármester Válaszol« című műsorában beszélt a leköszönő városvezető a maga mögött hagyott időszakról.

2024. Szeptember 26. 09:00, csütörtök | Helyi

Megnyitotta pápai irodáját a Duna House!

Az ország egyik legismertebb és legjelentősebb ingatlanközvetítő franchise hálózata immáron Pápán is várja az ügyfeleit, legyen szó értékesítésről vagy vásárlásról.

2024. Szeptember 25. 17:07, szerda | Helyi

Se világítás, se műszaki

Éjszaka, világítás nélkül, záróvonalon hajtott át lejárt műszakival – nem volt szerencséje a sofőrnek.

2024. Szeptember 25. 13:36, szerda | Helyi

Nyugodt légkörben zajlott a cikluszáró képviselő-testületi ülés

Dr. Áldozó Tamás polgármester számára 13 éves tevékenysége elismeréseként 6 havi illetménynek megfelelő összegű jutalmat állapítanak meg.