Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2023. Október 13. 12:08, péntek | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

A belvárosban csaptak le a rendőrök

A belvárosban csaptak le a rendőrök

A pápai rendőrök napokon belül elfogták az elkövetőket.

A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai nagy erőkkel vonultak a belvárosba 2023. október 12-én reggel. Egy idős pápai férfi tett napokkal korábban feljelentést, hogy egy 29 éves helybeli férfi és 28 éves élettársa az elmúlt két év során többször felkereste azzal, hogy egy kihagyhatatlan üzleti lehetőséget kínáljanak neki. A pár elhitette a gyanútlan férfival, hogy egy nagy értékű mezőgazdasági szerelvénnyel rendelkezik, amelyet felújítást követően továbbértékesítenek. Ehhez a sértett pénzére volt szükségük, akit azzal hitegettek, hogy az így szerzett haszonból a kölcsönkért több millió forintot majd visszafizetik, azonban ez nem történt meg.

A rendőrök két helyszínen is rajtaütést szerveztek, és sikeresen elfogták a bűncselekmény elkövetőit. Az elfogás során kábítószer-fogyasztás gyanúja is felmerült mindkét elkövetőnél, ezért velük szemben emiatt is eljártak a pápai nyomozók.

A rendőrök a két helybelit elfogták és előállították a Pápai Rendőrkapitányságra, ahol őrizetbe vételük mellett gyanúsítottként hallgatták ki őket.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 15:32, hétfő | Helyi

Megkezdték az idei kátyúzást Pápán

Számos úthiba van a városban, a mostani munkálatok során 500 négyzetméteren újul meg a burkolat.

2024. Április 22. 14:55, hétfő | Helyi

Orbán Viktor Nemesgörzsönyben indította el vidéki kampánykörútját

Országjárásra indult Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke; a kampánykörút első állomásaként hétfőn a Veszprém megyei Nemesgörzsönyben gazdákkal találkozott

2024. Április 22. 14:52, hétfő | Helyi

Kormánytisztviselőre támadt egy 20 éves nő

Hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség azzal a 20 éves nővel szemben, aki tavaly nyáron a házuk udvarán helyszíni szemlét tartó kormánytisztviselőre támadt Pápán.

2024. Április 22. 14:00, hétfő | Helyi

A város több pontján szedték a szemetet

A Föld napja alkalmából ma a Pápai Médiacentrum felhívására szedték a város több pontján a szemetet, tegnap pedig a Közösen Pápáért Egyesület aktivistái gyűjtötték össze az eldobált hulladékot a belvárosban.