Városlista
2024. május 16, csütörtök - Botond, Mózes

Hírek

2022. Június 15. 09:24, szerda | Belföld

A BBC szerint véleménynyilvánítás fütyülni a magyar himnusz alatt

A BBC szerint véleménynyilvánítás fütyülni a magyar himnusz alatt

A térdelés alatt tenni ugyanezt rasszizmus, természetesen.

“Nem féltek hangot adni véleményüknek” - írja a keddi mérkőzést követően a BBC. Az élő tudósítás felettébb érdekesen látta azt, ahogy az angol szurkolók kifütyülték a magyar himnuszt és közben azt skandálták, hogy a magyarok rasszisták. "Wolverhamton minden bizonnyal szeretné a legtöbbet kihozni abból, hogy vendégül látha a nemzetközi futballt. A magyar himnusz alatt sem féltek hangot adni a véleményüknek - írja a BBC, melyet a Csakfociszemlézett.

“Anglia siralmas Nemzetek Ligája-menetelése folytatódott, miután 1928 óta a legsúlyosabb hazai vereséget szenvedte el a kíméletlen Magyarország ellen. Nem tehettek mást, mint hogy megalázó és potenciálisan káros vereséget szenvedtek, ami miatt a közönség a mérkőzés után kifütyülte a csapatot és Southgate állását követelte” – írja meccsösszefoglalójában a BBC.

A lap Marco Rossit is dicséri, aki egy “nehezen legyőzhető csapatot tett össze”, és kiemelik, hogy “míg Southgate állása megkérdőjeleződik ez után a teljesítmény után, Rossi értékei minden bizonnyal csak emelkednek, miután felépített egy olyan magyar csapatot, amely bebizonyította, hogy képes a világ legjobbjaival is felvenni a versenyt.” A lap Sallai Rolandot látta a mérkőzés legjobbjának.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 15. 14:08, szerda | Belföld

Május 16-tól elérhetők a 30 év feletti álláskeresőket segítő támogatások

Május 16-tól elérhetők a 30 év feletti álláskeresők és inaktívak elhelyezkedését célzó támogatások, az uniós társfinanszírozással megvalósuló program teljes kerete több mint 150 milliárd forint -

2024. Május 15. 09:21, szerda | Belföld

Jelentősen csökkent az építőipar termelése is

2024 márciusában az építőipari termelés volumene a nyers adatok szerint 6,3 százalékkal elmaradt az egy évvel korábbitól - jelentette szerdán a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).

2024. Május 14. 15:11, kedd | Belföld

Orbán Viktor: háború és béke kérdésében ez a választás sorsdöntő lesz

Háború és béke kérdésében ez a választás sorsdöntő lesz - mondta a miniszterelnök kedden a Mol Poliol Komplexum tiszaújvárosi átadóján.