Városlista
2022. június 25, szombat - Vilmos

Hírek

2020. Augusztus 05. 13:54, szerda | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Pápai Rk.

50 helyett 111-el hajtott Gic belterületén

50 helyett 111-el hajtott Gic belterületén

Az 52 éves ugodi sofőrt a rendőrök megállították, és százharmincezer forint közigazgatási bírságot, illetve hat büntetőpontot szabtak ki vele szemben.

A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai 2020. augusztus 3-án közlekedésrendészeti ellenőrzést tartottak a 832-es számú úton. Az akció során Gic településen egy személyautó a megengedett legnagyobb sebességet - 50 km/h - átlépve, 111 km/h -val közlekedett. Az 52 éves ugodi sofőrt a rendőrök megállították, és százharmincezer forint közigazgatási bírságot, illetve hat büntetőpontot szabtak ki vele szemben.

A sebességmérés tapasztalatai azt mutatják, hogy a járművezetők továbbra sem számolnak a gyorshajtás kimagasló baleseti kockázatával. A Pápai Rendőrkapitányság felhívja a sofőrök figyelmét, hogy a közlekedési balesetek elkerülése érdekében minden esetben tartsák be a megengedett sebességhatárokat. A sebesség helyes megválasztásával megelőzhetők a közúti tragédiák.

A Pápai Rendőrkapitányság továbbra is kiemelt feladatának tekinti a jogsértő módon közlekedők kiszűrését a balesetek megelőzése érdekében.

A rendőrség célja nem a bírságok kiszabása, hanem az életveszélyes helyzetek megelőzése, a szabályszegők közlekedésből való kiszűrése. Kérjük a járművezetőket, hogy minden esetben tartsák be az előírt sebességhatárokat!
….hogy mindenki hazaérjen!

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 25. 09:35, szombat | Helyi

Rendhagyó egyleti ankét az apát-plébánossal

2022. Június 24. 14:04, péntek | Helyi

Három hétre lezárják a Dózsa György utcát

A teljes útzár az Aradi és a Szalmavári utcák közötti szakaszt érinti.

2022. Június 24. 09:08, péntek | Helyi

Mutatjuk, mire figyeljen, ha a veszélyhelyzet alatt járt le az autó műszakija

Június 30-ig érvényesek az okmányok, sokan csak most kapnak észbe.