Városlista
2022. május 20, péntek - Bernát, Felícia

Hírek

2022. Május 13. 19:01, péntek | PR
Forrás: (x)

5 ok, amiért a puzzle kitűnő ajándék

5 ok, amiért a puzzle kitűnő ajándék

Te is mindig bajban vagy az ajándékozással? Vagyunk így néhányan. Nem mindig könnyű eltalálni, hogy a célszemély minek is örülne igazán.

Természetesen senki sem szeretne elcsépelt, haszontalan ajándékot adni, de tény, hogy nem mindig adja magát egyértelműen, hogy mi lenne a jó választás. Van egy jó tippünk: a puzzle szinte mindenkinek kiváló ajándék, legyen akár gyerek, akár felnőtt a megajándékozott.

De miért is annyira jó ajándék a puzzle?

- Szuperül kitölti az üresjáratokat. Előfordult már veled, hogy volt egy kevés szabadidőd, ne annyi Nem, hogy valami komolyabb dologba belefogj? Ilyenkor az ember gyakran nem tud mit kezdeni magával. Szuper, ha van az otthonodban egy megkezdett, nagy darabszámú, érdekes puzzle: bármikor van néhány perced, tudsz vele haladni egy kicsit, így kreatív tevékenységgel foglalod el magad, amit azonban bármikor abba tudsz hagyni.

- Segít a kikapcsolódásban. Leginkább az olyan tevékenységekkel lehet töltekezni, amelyek nem igényelnek túlzott mértékű gondolkodást, de annyira azért igénybe veszik az agyunkat, hogy koncentrálnunk kelljen egy kicsit. A puzzle éppen ezért tökéletes eszköz a kikapcsolódáshoz: igényel koncentrációt, de csak annyit, hogy még ne legyen túl fárasztó.

- Az elkészült képpel dekorálhatjuk a lakásunkat. Nincs is nagyobb büszkeség, mint kirakni egy nagy darabszámú puzzlet! Egy igazán igényes Ravensburger puzzle tökéletesen alkalmas a megajándékozott személy otthonának díszítésére is: ha kirakta, bekeretezteti, és kirakhatja képként a falra!

- A puzzle türelemre tanít. Nyilvánvalóan nem félórás program kirakni egy 1000, vagy 2000 darabos puzzlet. Eltart egy darabig, ami türelemre, kitartásra tanít minket. Ha olyan személynek keresel ajándékot, akinek nem ártana fejleszteni ezen tulajdonságait, akkor a puzzle a tökéletes választás.

- Változatos, és mindig találhatsz megfelelőt. Az ajándékozást az teszi nehézzé, hogy minden ember más, és mindenkihez más passzol igazán. A puzzle viszont nagyon sokféle lehet, rengeteg képet lehet belőle kirakni. Éppen ez teszi alkalmassá arra, hogy szinte bárkinek ajándékba lehessen adni, ugyanis biztos, hogy mindenkihez találsz passzoló kirakót.

Ha megjött a kedved, akkor válogass kedvedre a legjobb puzzle-k közül – akár ajándékba, akár magadnak!

A fotó forrása: antoniodiaz / Shutterstock.com

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 19. 09:04, csütörtök | PR

Egyszerű tipp, amelyek segítenek a pókerben

10 gyorstipp a pókerjátszmáink megnyeréséhez

2022. Május 08. 00:00, vasárnap | PR

Miben nyújthat többet egy online casino a hagyományosnál?

2022. Május 06. 17:44, péntek | PR

Miért fontos rendszeresen forgatni az autógumikat gépjárművünkön?

Sokszor esik szó az autógumik megfelelő tárolásáról, a profilmélység rendszeres ellenőrzéséről vagy a téli/nyári abroncsok szezonális cseréjének fontosságáról.

2022. Május 03. 12:38, kedd | PR

Kórházat újít a Jánosik Kft.

Gyermekegészségügyi Központ (GYEK) felújítását végezheti Miskolcon, csaknem 2 milliárd forintnyi értékben a Jánosik és Társai Kft.