Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2011. December 20. 15:52, kedd | Helyi
Forrás: Pápai Rendőrkapitányság

5 baleset 1 nap alatt

5 baleset 1 nap alatt

Reggel a csúszós út, délután a figyelmetlenség, este pedig egy disznó csorda okozott fennakadást a közlekedésben 2011. december 16-án.

2011. december 16-án a Pápai Rendőrkapitányság baleset-helyszínelőinek 5 közlekedési balesethez kellett kivonulniuk.

6 óra 5 perckor történt az első káresemény. Pápa belterületén zebrán áthaladó gyalogost ütött el egy személygépkocsi női sofőrje. Az idős férfi 8 napon túl gyógyuló sérülést szenvedett. ¼ 8-kor Nemesgörzsöny községet elhagyva csúszott meg egy autó a lefagyott úttesten, majd egy fának csapódott. Utasát súlyos sérüléssel szállították kórházba a mentők. 8 óra előtt 10 perccel pedig Járiföld pusztánál vált irányíthatatlanná egy gépjármű, amely a jobb oldali árokba borult. Ebben a balesetben is az utas sérült meg, de szerencsére csak könnyebben. Kora délután, Pápa belvárosában az „Elsőbbségadás kötelező” jelzőtáblát hagyta figyelmen kívül egy járművezető, és a védett útvonalon közlekedő autónak ütközött. Ez esetben senki nem sérült meg. Este ½ 8-kor egy úttesten átvonuló vaddisznó csorda okozott balesetet Pápa-Borsosgyőr külterületénél, a 8404-es számú út 3. km szelvényében. A Nyárád felől érkező gépkocsivezető intenzív fékezés ellenére sem tudta elkerülni az egyik vaddal történő ütközést. A mögötte közlekedő tehergépkocsi sofőrje is keresztülhajtott az úttesten fekvő állaton, átsodorva a bal oldali forgalmi sávba, ahol egy szemből érkező Suzuki újfent átgázolt a tetemen. Mindhárom gépjárműben anyagi kár keletkezett. Az elpusztult vaddisznót az illetékes vadásztársaság alkalmazottja szállította el a helyszínről.

A Pápai Rendőrkapitányság felhívja a gépjárművezetők figyelmét arra, hogy saját és utasaik biztonsága érdekében kellő körültekintéssel és figyelemmel vezessenek, valamint legyenek tekintettel a téli időjárás okozta közelekdési nehézségekre!

Címkék: baleset, rendőrség

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 20:26, csütörtök | Helyi

Grőber Attila: Az Adatvédelmi Hatósághoz fordulnak az érintettek

A választópolgárok azonosításához használatos személyi számot és lakcím adatokat kért valaki az egyesület nevében az érintettektől, akik az adatvédelmi hatósághoz fordulnak - mondta el a politikus.

2024. Április 25. 18:20, csütörtök | Helyi

Fegyverrel fenyegette a mentősöket egy ember Pápateszéren, kivonult a TEK

Az eset ma délután történt, a települést egy időre le is zárták a hatóságok.

2024. Április 25. 17:33, csütörtök | Helyi

Megnyílt a IV. Pápai Nemzetközi Történelmi Filmfesztivál

Negyedik alkalommal rendezik meg Pápán a seregszemlét, amely az első két évben nem működhetett szokványos módon a Covid járvány miatt, tavaly óta azonban számos művész személyesen vesz részt a találkozón.

2024. Április 24. 16:42, szerda | Helyi

Megfenyegette, hogy megöli, börtönbe mehet a Pápa környéki férfi

Zaklatás vétsége miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség azzal a 33 éves férfival szemben, aki közösségi oldalon nyilvánossá vált sértő kijelentések miatt fenyegette meg a sértettet és annak élettársát az egyik Pápa környék