Városlista
2023. június 2, péntek - Anita, Kármen

Hírek

2023. Május 22. 08:00, hétfő | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

42 személyt szankcionáltak a pápai és az ajkai rendőrök az elmúlt napokban lezajlott akció során

42 személyt szankcionáltak a pápai és az ajkai rendőrök az elmúlt napokban lezajlott akció során

Az Ajkai és a Pápai Rendőrkapitányság munkatársai az elmúlt napokban közös ellenőrzést tartottak, amelynek célja a közlekedési balesetek megelőzése, a közlekedésbiztonság javítása volt.

A közlekedési ellenőrzés során a rendőrök összesen 42 személlyel szemben szabtak ki helyszíni vagy közigazgatási bírságot, tettek feljelentést, illetve alkalmaztak figyelmeztetést - írja a Veszprém vármegyei rendőrség.

A két rendőrkapitányság egyenruhásai tizenkilenc fő sebességtúllépést elkövető személlyel szemben intézkedtek. További három főt a biztonsági öv használatának elmulasztása miatt, tíz járművezetőt „Stop” tábla szabályainak figyelmen kívül hagyása miatt, valamint nyolc személyt irányjelzés elmulasztása miatt vontak felelősségre. Továbbá az ellenőrzés során kettő fő vezetővel szemben egyéb közlekedési szabály megszegése miatt intézkedtek.

A Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság ezúton is kéri a járművezetőket, hogy közlekedjenek szabályosan! Gondolják át, mi lehet a szabálytalanság következménye. Nemcsak rendőri intézkedés, hanem akár súlyos, vagy végzetes kimenetelű közlekedési baleset, amelynek eredményét nem lehet utólag megváltoztatni.❗️
… hogy mindenki hazaérjen!

Ezek érdekelhetnek még

2023. Június 02. 13:53, péntek | Helyi

Megöléssel fenyegette volt párját, a pápai rendőrök előállították

Zaklatás vétség és rágalmazás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik nyomozás a Pápai Rendőrkapitányságon egy 54 éves helyi lakossal szemben.

2023. Június 02. 09:23, péntek | Helyi

A pápai rendőrök jelenlétében rúgta le egy autó visszapillantó tükrét

Volt párjával keveredett nézeteltérésbe, a rendőrök próbálták őket megnyugtatni, ám a férfi dühében mégis lerúgta egy autó visszapillantó tükrét.

2023. Június 01. 14:58, csütörtök | Helyi

Változik a Perutz osztályozó mérkőzésének időpontja!

Fél órával korábban csap össze egymással a pápai és a gyöngyösi együttes, az NB III-as tagságért.

2023. Június 01. 13:00, csütörtök | Helyi

Nagy hanghatással járó gyakorlat lesz a pápai légibázison

Nagy hanghatással járó gyalogos harcászati kiképzést tartanak a Magyar Honvédség 47. Bázisrepülőtéren 2023. június 06-10. között a nappali és esti órákban.