Városlista
2024. május 29, szerda - Magdolna

Hírek

2023. Május 22. 08:00, hétfő | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

42 személyt szankcionáltak a pápai és az ajkai rendőrök az elmúlt napokban lezajlott akció során

42 személyt szankcionáltak a pápai és az ajkai rendőrök az elmúlt napokban lezajlott akció során

Az Ajkai és a Pápai Rendőrkapitányság munkatársai az elmúlt napokban közös ellenőrzést tartottak, amelynek célja a közlekedési balesetek megelőzése, a közlekedésbiztonság javítása volt.

A közlekedési ellenőrzés során a rendőrök összesen 42 személlyel szemben szabtak ki helyszíni vagy közigazgatási bírságot, tettek feljelentést, illetve alkalmaztak figyelmeztetést - írja a Veszprém vármegyei rendőrség.

A két rendőrkapitányság egyenruhásai tizenkilenc fő sebességtúllépést elkövető személlyel szemben intézkedtek. További három főt a biztonsági öv használatának elmulasztása miatt, tíz járművezetőt „Stop” tábla szabályainak figyelmen kívül hagyása miatt, valamint nyolc személyt irányjelzés elmulasztása miatt vontak felelősségre. Továbbá az ellenőrzés során kettő fő vezetővel szemben egyéb közlekedési szabály megszegése miatt intézkedtek.

A Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság ezúton is kéri a járművezetőket, hogy közlekedjenek szabályosan! Gondolják át, mi lehet a szabálytalanság következménye. Nemcsak rendőri intézkedés, hanem akár súlyos, vagy végzetes kimenetelű közlekedési baleset, amelynek eredményét nem lehet utólag megváltoztatni.❗️
… hogy mindenki hazaérjen!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 29. 09:00, szerda | Helyi

Falusi CSOK - Akár 0 forint önerővel vehet vidéki ingatlant, idén december 31-ig!

Sokan kétkedve fogadják a hírt, pedig számos pápai, vagy környékbeli család élt már a lehetőséggel, és gyakorlatilag ingyenesen költözhetett be frissen felújított otthonába.

2024. Május 28. 19:30, kedd | Helyi

Marton Sándor: Reális célokat kell kitűzni

A Mi Hazánk Mozgalom által támogatott polgármester-jelölt szerint az elmúlt időszakban olyan rossz helyzetbe került a pápai költségvetés, hogy nagyívű tervek megvalósítására nincs pénz.

2024. Május 28. 14:28, kedd | Helyi

Plakátokat rongáltak meg Pápán

Áldozó Tamás plakátjait firkálta össze valaki fekete festékkel, Grőber Attila ellenzéki jelölt azonnal elítélte a cselekményt.

2024. Május 28. 10:16, kedd | Helyi

200 korsó ingyen sör a Perutz utolsó hazai meccsén!

A klub így kíván köszönetet mondani a szurkolóknak, hogy egész évben támogatták a csapatot.