Városlista
2022. május 18, szerda - Erik, Alexandra

Hírek

2021. November 05. 10:58, péntek | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Veszprém Megyei Főügyészség

30 éves francia embercsempész letartóztatását kezdeményezte a Pápai Ügyészség

30 éves francia embercsempész letartóztatását kezdeményezte a Pápai Ügyészség

Letartóztatását indítványozta a Pápai Járási Ügyészség annak a 30 éves francia állampolgárságú férfinak, aki 2021. október 28-án 25 fő Szíriából származó személyt próbált illegálisan Ausztriába juttatni.

A megalapozott gyanú szerint az elkövető október 27-én, Magyarország területén egy kisteherautóba vette fel a szerb-magyar államhatárt jogellenesen átlépő, tartózkodási engedéllyel nem rendelkező migránsokat, majd a magyar-osztrák határ felé indult velük. A gyanúsított másnap délelőtt Gic közelében szállította járművével az illegális határátlépőket, amikor a rendőrök igazoltatták. A férfit a nyomozó hatóság az államhatár átlépéséhez több személynek segítséget nyújtva elkövetett embercsempészés bűntette miatt hallgatta ki gyanúsítottként, az ügyészség pedig indítványozta a letartóztatásának elrendelését, melynek a Veszprémi Járásbíróság nyomozási bírója helyt adott és a kényszerintézkedést egy hónapra elrendelte.

A kép csak illsztráció

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 17. 18:10, kedd | Helyi

Varga Mihály: válságálló a magyar gazdaság

Továbbra is válságálló a magyar gazdaság, a kormányzati intézkedések eredményesen tompították az orosz-ukrán háború hatását

2022. Május 17. 09:09, kedd | Helyi

Figyelmeztet a rendőrség: Legyen körültekintő, ha az interneten vásárol!

Egy webáruházból rendelt a sértett, de nem érkezett meg az előre kifizetett termék. A pápai rendőrök óvatosságra intik az online vásárlókat.

2022. Május 17. 07:36, kedd | Helyi

Eltett egy pénzzel teli tárcát, vádat emeltek ellene

Lopás vétsége miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség azzal a 60 éves férfival szemben, aki 2022. január 1-jére virradóra, zsebre tett egy pápai szórakozóhelyen elhagyott pénzzel teli tárcát.

2022. Május 17. 07:34, kedd | Helyi

Összeveszett a boltossal, tört, zúzott