Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2013. Április 24. 13:28, szerda | Helyi
Forrás: police.hu

3 nap, 134 gyorshajtó a megyében

3 nap, 134 gyorshajtó a megyében

A TISPOL Operational Group éves ellenőrzési terve alapján 2013. április 18. és 20. között Magyarország egész területére kiterjedően, így Veszprém megyében is fokozott sebességellenőrzési akciót hajtottak végre a rendőrök.

Az ellenőrzés idején nem volt közlekedési baleset Veszprém megyében. Az akcióban a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság 39 rendőrrel végzett közúti ellenőrzést, mely során mind az 5 sebességmérő készülékét működtette.
A három napos ellenőrzés során sebesség túllépés miatt összesen 134 gépjárművezetőt szűrtek ki a rendőrök megyénk útjain, akik közül 4 külföldi állampolgárságú gyorshajtó volt. Közlekedési szabálysértés miatt 28 járművezetővel szemben helyszíni bírságolást alkalmaztak a járőrök, további 8 közlekedőt feljelentettek. 128 járművezető szankcionálására közigazgatási eljárásban kerül sor.

Az ellenőrzés során az egyenruhások 6 forgalmi engedélyt vettek el. 2 esetben büntetőfeljelentést tettek egyedi azonosító jel meghamisítása miatt. Ezek elkövetőit a helyszínen elfogták, majd előállították a rendőrök. Az akció során 5 estben került sor AETR ellenőrzésre.

(A fotó illusztáció)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 13:25, szombat | Helyi

Elballagott a pápai ifjúság!

A pápai középiskolák idén érettségiző diáksága sétált végig a belvároson, hogy hódoljon a hagyománynak és így búcsúzzon el a pápai diákévektől és a várostól.

2024. Május 04. 09:21, szombat | Helyi

Harcászati gyakorlat miatt fokozott légi és közúti forgalomra kell számítani Pápa térségében

Többnemzeti harcászati gyakorlat zajlik a pápai légibázison.

2024. Május 03. 17:35, péntek | Helyi

Bölcsődét avattak Mihályházán

Biztonságos és kiszámítható környezetet teremt a kormány a családok számára - hangsúlyozta a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkára pénteken a Manóvár Mini Bölcsőde átadása Mihályházán.

2024. Május 03. 09:32, péntek | Helyi

Grőber Attila: Több mint 20 millió forintba került a most felbontásra kerülő, tavaly megépített aszfalt a Kossuth utcán

Az ellenzéki polgármesterjelölt szerint tervezettebben és gondosabban kell egy várost fejleszteni.