Városlista
2022. június 28, kedd - Levente, Irén

Hírek

2012. Május 13. 07:13, vasárnap | Bulvár
Forrás: Story Online

29 milliót is érhet Amy Winehouse véres festménye

29 milliót is érhet Amy Winehouse véres festménye

Állítólag a saját vérével festette azt az önarcképet Amy Winehouse, amelyet a jövő héten bocsátanak árverésre.

Bizarr tárggyal gazdagodhat a jövő héten Amy Winehouse egyik tehetős rajongója: egy árverésen egy olyan önarcképet bocsátanak áruba, amelyet az énekesnő állítólag a saját vérével festett. Az elhunyt sztár profilját ábrázoló kép eladója a híres zenész, Pete Doherty, aki 50-80000 font (18-29 millió forint) bevételt remél az aukciótól.

"Én beszéltem rá, hogy csinálja meg a festményt - mondta el Doherty. - Éppen az édesapjával telefonált, amikor készítette. El is mesélte neki, hogy mit csinál, azt mondta a telefonban: 'Pete-tel vagyok. Rávett, hogy a véremmel fessek.' Az apja nagyon haragudott rám emiatt, sőt el sem akarja hinni, hogy tényleg így készült a kép, de ez az igazság."

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 27. 15:07, hétfő | Bulvár

Kilencedik alkalommal rendezték meg a Superfight Series Hungary-t

Kilencedik alkalommal rendezték meg a Superfight Series Hungary-t, melynek második alkalommal adott otthont a kecskeméti Messzi István Sportcsarnok.

2022. Június 24. 16:04, péntek | Bulvár

Szuper gyermeknap volt Szolnokon a Prémium Médiaválogatottal

Május 29-én Szolnokon a Tiszaligetbe várták a gyerekeket és felnőtteket egyaránt, hogy színes programokkal ünnepeljék meg a kicsiket.

2022. Június 22. 17:05, szerda | Bulvár

Életműdíjat kap Matt Dillon Locarnóban

Életműdíjat kap Matt Dillon amerikai színész, rendező, forgatókönyvíró az augusztusi Locarnói Filmfesztiválon - írta a Variety.com.

2022. Június 22. 10:07, szerda | Bulvár

Guy Ritchie játékfilmet rendez a Herkules című rajzfilmből

Az 1997-ben bemutatott Herkules című rajzfilmből rendez játékfilmet Guy Ritchie, aki pár éve az Aladdin filmváltozatát is elkészítette.