Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2014. Február 19. 16:51, szerda | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Sz.Zs.)

24 óra alatt összegyűjtötte az ajánló aláírásokat a Jobbik Pápán

24 óra alatt összegyűjtötte az ajánló aláírásokat a Jobbik Pápán

Orbán Imre, a párt helyi elnöke sajtótájékoztatón jelentette be, hogy az április 6-ra kiírt választásokon való induláshoz szükséges 500 aláírást egy nap alatt összegyűjtötték Ferenczi Gábor részére.

- Akkora szeretet és támogatás árad a Jobbik felé, hogy csütörtökön további íveket fogunk felvenni a Választási Bizottságtól. Terveink szerint az ajánlóíveket hétfőn fogjuk leadni - mondta a politikus ma délután.

A helyi elnök szerint 2010 után 2014-ben is csak pártjának van programja és jelent alternatívát a kormányváltásra. - Arra kérem a választópolgárokat, hogy amennyiben változást szeretnének az ország irányításában, akkor a Jobbik Magyarországért Mozgalmat és annak jelöltjén, Ferenczi Gábort támogassák az áprilisi választásokon.

Orbán Imre választási biznisznek nevezte azt, hogy Pápán közel két tucat jelölt jelezte indulási szándékát. - A Jobbik szerint felesleges olyan pártokat támogatni, akik nem az ország problémáinak a megoldásában, az emberek nyomorának a felszámolásában érdekeltek, csupán az állami támogatásra pályáznak. Mi nem csak kimondjuk, hanem meg is oldjuk a problémákat, ha kormányra kerülünk - zárta gondolatait a politikus.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 17:55, hétfő | Helyi

Grőber Attila: Van jövőképünk, van programunk!

Több ezer aláírást gyűjtöttek össze a Közösen Pápáért és az Élhető, Gyarapodó Városért Egyesületek, valamint hat ellenzéki párt által támogatott jelöltek, akiket nyilvántartásba vett a választási bizottság.

2024. Május 06. 09:32, hétfő | Helyi

Garázs égett Nagytevelen, rendőrök lőtték ki a gázpalackokat

Nagytevelen egy ingatlan melléképülete teljesen lángba borult május 5-én éjszaka.

2024. Május 05. 12:04, vasárnap | Helyi

Legyőzte a bajnokság favoritját a Perutz!

Hátrányból fordítva, egy sokáig emlékezetes találkozón 2-1 arányban legyőzte a címvédő, első helyen álló Úrkút együttesét a Perutz!

2024. Május 04. 13:25, szombat | Helyi

Elballagott a pápai ifjúság!

A pápai középiskolák idén érettségiző diáksága sétált végig a belvároson, hogy hódoljon a hagyománynak és így búcsúzzon el a pápai diákévektől és a várostól.