Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2021. Július 14. 09:01, szerda | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Pápai Rk.

21 éves drogterjesztőt tartóztattak le

21 éves drogterjesztőt tartóztattak le

A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai a 21 éves Pápa-környéki kábítószer-kereskedő mellett további három személyt hallgattak ki gyanúsítottként.

A rendőrök 2021. július 9-én délelőtt Pápa-környéki otthonában fogtak el egy 21 éves férfit. A megalapozott gyanú szerint az elkövető az elmúlt hónapokban több alkalommal adott el kábítószernek minősülő anyagot három fiatalnak. A rendőrök a kutatás során a férfi lakásában kisebb tasakokba kiporciózva fehér színű port, valamint kábítószer fogyasztáshoz használatos eszközöket találtak és foglaltak le.

A nyomozók a férfit - őrizetbe vétele mellett - kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták. A gyanúsítottat a rendőrség előterjesztése és az ügyészség indítványa alapján a bíróság 2021. július 11-én letartóztatta.

A vele kapcsolatban álló és tőle több ízben vásárló 18, 22 és 24 éves pápai, illetve Pápa-környéki lakosokat a rendőrség kábítószer birtoklása vétség elkövetésével gyanúsítja.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:42, szerda | Helyi

Megfenyegette, hogy megöli, börtönbe mehet a Pápa környéki férfi

Zaklatás vétsége miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség azzal a 33 éves férfival szemben, aki közösségi oldalon nyilvánossá vált sértő kijelentések miatt fenyegette meg a sértettet és annak élettársát az egyik Pápa környék

2024. Április 24. 13:21, szerda | Helyi

Baán Éva: Tiszta a lelkiismeretem!

A nyugdíjas egyesület elnöke szerint amennyiben Grőber Attila törvénysértést észlelt, akkor vagy jelentse fel, vagy kérjen tőle bocsánatot!

2024. Április 24. 12:51, szerda | Helyi

Steinbach Józsefet választották meg Balog Zoltán utódjának

Steinbach József a pápai székhelyű Dunántúli Református Egyházkerület püspöke.