Városlista
2021. szeptember 28, kedd - Vencel

Hírek

2021. Július 14. 09:01, szerda | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Pápai Rk.

21 éves drogterjesztőt tartóztattak le

21 éves drogterjesztőt tartóztattak le

A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai a 21 éves Pápa-környéki kábítószer-kereskedő mellett további három személyt hallgattak ki gyanúsítottként.

A rendőrök 2021. július 9-én délelőtt Pápa-környéki otthonában fogtak el egy 21 éves férfit. A megalapozott gyanú szerint az elkövető az elmúlt hónapokban több alkalommal adott el kábítószernek minősülő anyagot három fiatalnak. A rendőrök a kutatás során a férfi lakásában kisebb tasakokba kiporciózva fehér színű port, valamint kábítószer fogyasztáshoz használatos eszközöket találtak és foglaltak le.

A nyomozók a férfit - őrizetbe vétele mellett - kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták. A gyanúsítottat a rendőrség előterjesztése és az ügyészség indítványa alapján a bíróság 2021. július 11-én letartóztatta.

A vele kapcsolatban álló és tőle több ízben vásárló 18, 22 és 24 éves pápai, illetve Pápa-környéki lakosokat a rendőrség kábítószer birtoklása vétség elkövetésével gyanúsítja.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Szeptember 27. 13:43, hétfő | Helyi

Nem az utcai szemetesben van a helye a lakásban keletkezett hulladéknak!

A belvárosban sajnos nem ritka látvány, hogy az utcai kukákba, vagy azok környékére hordják le többen a lakásban, vagy az üzletekben keletkező hulladékot.

2021. Szeptember 27. 13:31, hétfő | Helyi

Mesejáték a közlekedésbiztonság jegyében

Közlekedési szabályokkal átszőtt mesejátékkal lepték meg a pápai rendőrök a helyi 1. osztályosokat.

2021. Szeptember 27. 11:01, hétfő | Helyi

A megengedett sebesség duplájával közlekedett a férfi Pápán

Közigazgatási bírságot szabtak ki a rendőrök a nyirádi gyorshajtóval szemben.

2021. Szeptember 26. 16:30, vasárnap | Helyi

Hiába játszott jobban ellenfelénél, kikapott Székesfehérváron a Perutz

A MOL Fehérvár II. csapatának vendége volt a pápai együttes, amelynek sikerült az első csapat keretéből alaposan megerősített hazaiak fölé nőnie, mégis pont nélkül indulhatott haza.