Városlista
2022. augusztus 16, kedd - Ábrahám

Hírek

2020. Július 15. 13:55, szerda | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Áldozó Tamás: Azok véleményét is várjuk, akik nem értenek egyet velünk

Áldozó Tamás: Azok véleményét is várjuk, akik nem értenek egyet velünk

Helyi fideszes politikusok a Nemzeti Konzultációs kérdőívek kitöltésére és visszaküldésére biztatják a választókat.

Kovács Zoltán országgyűlési képviselő elmondta, a visszaküldött ívek száma már most megközelítette a fél milliót. Mindez azzal együtt történt meg, hogy a baloldali ellenzék plakátokat ragaszt le és kilopkodja a leveleket a postaládákból. A politikus szerint a nemzeti konzultáció ívei fontos kérdéseket tartalmaznak a koronavírusról és a gazdaságélénkítő intézkedésekről. Kovács Zoltán arra kér mindenkit, hogy mondja el a véleményét és töltse ki az íveket.

Áldozó Tamás polgármester arra hívta fel a figyelmet, hogy a konzultáció az interneten is kitölthető, a www.nemzetikonzultacio.kormany.hu oldalon. - Mi azoknak a véleményét is várjuk, akik nem támogatják a kormányt ezekben a kérdésekben, hanem ellenvéleményük van, hiszen a konzultációs ív erre is lehetőséget ad - mondta a városvezető hozzátéve, szívesen besegítenek Süle Zsolt és Grőber Attila ellenzéki politikusoknak, akiknek "az okoz örömöt, hogy sok ilyen üres ívvel rendelkeznek", mi pedig szeretnénk, ha a nyár hátralévő részét boldogan tudnák eltölteni".

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 15. 13:42, hétfő | Helyi

156 gyorshajtót szűrtek ki a rendőrök megyénkben a razzia során

Az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata (ROADPOL) 2022. augusztus 8-14. között Speed elnevezéssel hirdetett fokozott ellenőrzést, amelyhez a magyar rendőrség is csatlakozott.

2022. Augusztus 13. 11:03, szombat | Helyi

Az egyik pápai áruház parkolójában várták az érdeklődőket a rendőrök

A rendőrök egy helyi áruház parkolójában várták a rendőri hivatás és a szerződéses határvadász szolgálat iránt érdeklődőket.

2022. Augusztus 11. 19:22, csütörtök | Helyi

Újabb csőtörés a Vásár utcában

A 300-as főnyomócső tört el ismét, a víztorony kiürült, így rövid ideig akadozhat a vízszolgáltatás a város egyes pontjain.