Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2020. Január 07. 12:53, kedd | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Már be is ülhetünk a Konyhaházba

Már be is ülhetünk a Konyhaházba

Január 3-tól nemcsak házhoz szállítja ételeit, hanem önkiszolgáló gyorsétteremmel is várja vendégeit az új helyre költözött Konyhaház.

A Fecske utca 3-as szám alá, a volt Fecske ABC helyére költözött a Konyhaház, ahol tágas, ízléses, de egyedi módon berendezett gyorséttermet alakítottak ki. A legnagyobb újdonságot az jelenti a vendégeknek, hogy már nemcsak házhoz rendelni lehet a jól ismert ételekből, hanem helyben is el lehet azokat fogyasztani. Szintén jelentős fejlesztés, hogy a konyha is a Fecske utcába költözött, és modern, minden igényt kielégítő gépekkel lett felszerelve. Ez az ételek minőségének további javulását és gyorsabb elkészítését teszi lehetővé.

Egyre népszerűbb a Konyhaháznál az Express szolgáltatás. Az étlapon szereplő ételeket EXPRESS, maximum 35 perces kiszállítással is lehet kérni, egy általunk megválasztott pápai címre, vagy érte mehetünk a Fecske utcába. Ha mégse érne ki a megadott idő alatt a rendelés, hűségpontokban visszakapjuk a gyorsaságért járó felárat. Az előrendelések átvétele külön helyiségben történik, hogy ne zavarja a két vendégkör egymást.

A gyorsétteremben állandó kínálatból és naponta változó ajánlatból választhatunk, amelyek azonnal meg is kapunk, de megrendelhetünk bármit az étlapról, ez esetben viszont rövid várakozási idővel kell számolnunk.

Jelenleg 9-15 óráig tart nyitva a beülős étterem, de a rövid távú tervek között szerepel, hogy egészen estig lehessen kávézni, sütizni, vagy éppen pizzázni a gyorsétteremben. Amennyiben igény merül fel rá, kisebb rendezvények megszervezését is vállalják a Fecske utcában.

Az étterem mellett nagy számú parkoló áll rendelkezésre, amelyek ingyenesen vehetők igénybe. Korábban, az Erkel utcában, főleg csúcsidőszakokban előfordultak fennakadások a közlekedésben, a futár autók nagy száma miatt. A Fecske utcában ezzel sem lehet probléma, mivel mind a beszállítók, mind pedig a futár autók be tudnak járni az udvarra, ahol villám gyorsan megtörténik a ki- és bepakolás.

- Ezt az éttermet elsősorban a mindennapokra terveztük, ahova délután is be lehet majd ülni, nem kell kiöltözni és gyorsan le lehet bonyolítani az étkezéseket. Cégünk nagyon fontos filozófiája, hogy folyamatosan alkalmazkodunk a változásokhoz. Ha változnak a fogyasztói igények, akkor igazodunk azokhoz, azt kínáljuk, amire szükség van - fogalmazott Szabó Attila üzletvezető.

Az Aquapizza Konyhaház 2007 óta szállít ki ételeket, előtte büfé szolgáltatást nyújtott a fürdőben. Később az Erkel utcába költözött, most pedig egy újabb mérföldkőhöz érkezett el a vállalkozás. - Az elmúlt bő évtizedben felnőtt egy olyan generáció, amely vagy nem tud, vagy nem akar főzni. Mi megtesszük ezt helyettük, a tőlünk telhető legjobb minőségben - mondta az üzletvezető hozzátéve, közbe-közbe be-be csúszik egy-egy hiba, amelyeket minden esetben komolyan vesznek és igyekeznek orvosolni.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 19:31, kedd | Helyi

Több diák torokkaparást, köhögést tapasztalt a Türr Gimnáziumban

A tegnapi napon a Türr István Gimnázium Csáky László utca felőli egyik tantermében többen torokkaparása, köhögésre panaszkodtak, és a tünetek ma délelőtt sem enyhültek.

2024. Április 23. 18:42, kedd | Helyi

Grőber Attila: A nyugdíjas egyesület vezetője hívta-e a nyugdíjasokat, a személyi számukat kérve?

A hírek szerint történtek ilyen hívások, Baán Éva korábban azt nyilatkozta, hogy az egyesület nevében telefonáltak. Az ellenzéki politikust azonban megkeresték azzal, hogy Baán Éva hívta fel őket az adategyeztetés miatt.

2024. Április 23. 12:09, kedd | Helyi

A nyugdíjas egyesület nevében telefonálnak Pápán, ne adja meg a személyes adatait

Több olvasónk is felhívta a figyelmünket arra, hogy a Pápai Nyugdíjasok Érdekvédelmi-Érdekképviseleti Egyesülete nevében telefonon kérik tőlük a személyes adataikat, köztük a személyi számukat.

2024. Április 22. 15:32, hétfő | Helyi

Megkezdték az idei kátyúzást Pápán

Számos úthiba van a városban, a mostani munkálatok során 500 négyzetméteren újul meg a burkolat.