Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2018. Július 17. 06:48, kedd | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Pápai Rk.

Megrúgta az ügyeletes orvost

Megrúgta az ügyeletes orvost

Ittasan vezetett, majd a vérvétel során megrúgta az orvost egy 64 éves gutorföldi asszony. A rendőrök elfogták.

A pápai rendőrök 2018. július 12-én délután Pápán igazoltattak egy 64 éves gutorlföldi nőt, aki a rendőrök kiérkezése előtt egy személygépkocsival közlekedett. Az intézkedés során felmerült a gyanúja annak, hogy a nő szeszesitalt fogyasztott, ezért vele szemben a járőrök alkoholtesztert alkalmaztak. A nő a mérőműszert több alkalommal sem tudta megfújni, így indokolttá vált előállítása az orvosi ügyeletre mintavétel céljából. A vérvétel során az asszony egy ízben megrúgta az orvost, továbbá a rendőri intézkedés során becsületsértő kifejezésekkel illette a rendőröket.
A 64 éves nő ellen járművezetés ittas állapotban vétség, becsületsértés vétség, valamint közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Pápai Rendőrkapitányságon.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 20:26, csütörtök | Helyi

Grőber Attila: Az Adatvédelmi Hatósághoz fordulnak az érintettek

A választópolgárok azonosításához használatos személyi számot és lakcím adatokat kért valaki az egyesület nevében az érintettektől, akik az adatvédelmi hatósághoz fordulnak - mondta el a politikus.

2024. Április 25. 18:20, csütörtök | Helyi

Fegyverrel fenyegette a mentősöket egy ember Pápateszéren, kivonult a TEK

Az eset ma délután történt, a települést egy időre le is zárták a hatóságok.

2024. Április 25. 17:33, csütörtök | Helyi

Megnyílt a IV. Pápai Nemzetközi Történelmi Filmfesztivál

Negyedik alkalommal rendezik meg Pápán a seregszemlét, amely az első két évben nem működhetett szokványos módon a Covid járvány miatt, tavaly óta azonban számos művész személyesen vesz részt a találkozón.