Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2016. Június 30. 07:12, csütörtök | Helyi

Pénteken ne akarjon ügyet intézni

Pénteken ne akarjon ügyet intézni

A legtöbb hivatali iroda zárva tart a hét utolsó munkanapján, az egészségügyi dolgozók számára is munkaszüneti nap lesz. Ez a Köztisztviselők Napja.

A közszolgálati tisztviselőkről szóló törvény szerint a Közszolgálati Tisztviselők Napja: július elseje munkaszüneti nap.

A közigazgatási szerveknél, így a polgármesteri hivataloknál is július 1-je a Köztisztviselők Napja, munkaszüneti nap. A törvény rendelkezése értelmében ezért 2016. július 1-jén (pénteken) a pápai Polgármesteri Hivatal zárva tart. Kérjük Tisztelt Ügyfeleink megértését - írja Kanozsainé dr. Pék Mária címzetes főjegyző.

A Veszprém Megyei Adó- és Vámigazgatóság tájékoztatása szerint a Veszprémi központi ügyfélszolgálat, továbbá az Ajkai, és a Tapolcai kirendeltség zárva tart. A Pápai kirendeltségen 2016. július 1-én az adószakmai ügyek intézése szünetel, kizárólag vám, illetve jövedéki ügyek intézhetők.

Ezen a napon a kormányhivatalok is zárva tartanak.

A tisztiorvosi szolgálat tájékoztatása szerint július 1-je Semmelweis Nap, a magyar egészségügy napja, egyben az egészségügyi dolgozók számára munkaszüneti nap. Így ezen a héten, pénteken zárva lesznek a háziorvosi rendelők, a fogorvosi rendelők, a szakorvosi rendelők, a védőnői tanácsadók is. Az egészségügyi szolgáltatók a folyamatos egészségügyi ellátást július 1-én az ügyeleti rend szerint biztosítják. Ez vonatkozik a háziorvosi és a fekvőbeteg ellátásra is. A háziorvosi rendelők betegforgalmi bejáratánál, jól látható helyen fel kell tüntetni a legközelebbi felnőtt és gyermekorvosi ügyelet címét, telefonszámát.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 14:26, péntek | Helyi

Számszeríjjal fenyegetőzött Pápateszéren, elfogta a TEK

Mint arról korábban beszámoltunk, tegnap jelentős rendőri akció zajlott a Pápa környéki településen.

2024. Április 25. 20:26, csütörtök | Helyi

Grőber Attila: Az Adatvédelmi Hatósághoz fordulnak az érintettek

A választópolgárok azonosításához használatos személyi számot és lakcím adatokat kért valaki az egyesület nevében az érintettektől, akik az adatvédelmi hatósághoz fordulnak - mondta el a politikus.

2024. Április 25. 18:20, csütörtök | Helyi

Fegyverrel fenyegette a mentősöket egy ember Pápateszéren, kivonult a TEK

Az eset ma délután történt, a települést egy időre le is zárták a hatóságok.