Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2016. Február 29. 13:32, hétfő | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Sz.Zs), Pápai Rk.

Sajátjaként hirdette az albérletet

Sajátjaként hirdette az albérletet

A pápai rendőrök csalás miatt folytatott nyomozást zártak le a napokban.

A rendelkezésre álló adatok szerint a 39 éves H. Zs. pápai lakos 2015 szeptemberében és októberében – egy internetes felületen – kiadó albérletként hirdette meg azt a pápai ingatlant, amelyben ő is albérlőként lakott. A hirdetésre jelentkező öt sértettől fejenként több tízezer forintot vett át albérlet és kaució együttes díjaként, míg a hatodik sértett vonatkozásában – a megegyezést követően – elállt az ügylettől. A gyanúsított a büntetőeljárás során beismerő vallomást tett. Az ellene csalás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás iratait a napokban vádemelési javaslattal küldte meg a Pápai Rendőrkapitányság a Pápai Járási Ügyészséghez.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 15:32, hétfő | Helyi

Megkezdték az idei kátyúzást Pápán

Számos úthiba van a városban, a mostani munkálatok során 500 négyzetméteren újul meg a burkolat.

2024. Április 22. 14:55, hétfő | Helyi

Orbán Viktor Nemesgörzsönyben indította el vidéki kampánykörútját

Országjárásra indult Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke; a kampánykörút első állomásaként hétfőn a Veszprém megyei Nemesgörzsönyben gazdákkal találkozott

2024. Április 22. 14:52, hétfő | Helyi

Kormánytisztviselőre támadt egy 20 éves nő

Hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség azzal a 20 éves nővel szemben, aki tavaly nyáron a házuk udvarán helyszíni szemlét tartó kormánytisztviselőre támadt Pápán.

2024. Április 22. 14:00, hétfő | Helyi

A város több pontján szedték a szemetet

A Föld napja alkalmából ma a Pápai Médiacentrum felhívására szedték a város több pontján a szemetet, tegnap pedig a Közösen Pápáért Egyesület aktivistái gyűjtötték össze az eldobált hulladékot a belvárosban.