Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2013. Május 22. 09:17, szerda | Helyi
Forrás: veol.hu

200 ezret raboltak a Hódoska majornák, elkapták őket

200 ezret raboltak a Hódoska majornák, elkapták őket

Nem sokkal a bűncselekmény elkövetése után a pápai rendőrök elfogtak két személyt, akiket azzal gyanúsítanak, hogy vasárnap kiraboltak egy férfit a Hódoska major környékén.

Az ügyben két helyi személyt, egy 36 éves és egy 40 éves férfit gyanúsítottak meg. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a két férfi vasárnap feltartóztatta a 39 éves sértettet, elvették a nála lévő csaknem 200 ezer forintot, majd a férfit, és segítségére siető ismerősét bántalmazták. Az orvos helyszíni nyilatkozata szerint a sértett a rablás során könnyű sérüléseket szenvedett.

A bejelentést követően a járőrök adatgyűjtésbe kezdtek, mely során ismertté vált a két elkövető kiléte. A gyanúsítottakat 36 éves és 40 éves gyanúsítottakat hétfőn a délelőtti órákban lakcímükön elfogták, előállították, majd őrizetbe vételük mellett gyanúsítottként hallgatták ki. A két férfi a bűncselekmény elkövetését elismerte.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 08:07, péntek | Helyi

Lezárja a MÁV az Acsádi úti vasúti átjárót

A lezárás idején sem gyalogosan, sem pedig közúti járművel nem lehet majd áthajtani a kereszteződésen.

2024. Május 02. 20:00, csütörtök | Helyi

Magyar Péter Pápán: Napról-napra többen vagyunk

Városunkba is ellátogatott Magyar Péter, a Talpra Magyarok közösségének vezetője, a TISZA párt alelnöke, aki mintegy ezer fős tömeg előtt tartott politikai nagygyűlést.

2024. Május 02. 15:04, csütörtök | Helyi

Unger Tamás: Költséghatékonyabb alvállalkozókkal végeztetni a zöld területek gondozását

Az alpolgármester Grőber Attila ellenzéki polgármesterjelölt kritikáira reagált, amelyeket a zöld területek gondozásával kapcsolatban fogalmazott meg.