Városlista
2024. július 15, hétfő - Henrik

Hírek

2023. Május 22. 07:33, hétfő | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

15 év után telt meg újra a Perutz stadion, sajnos nem pápaiakkal

15 év után telt meg újra a Perutz stadion, sajnos nem pápaiakkal

Igazi futballhangulat, megtöltött lelátók, utolsó perces gól, bajnoki ünneplés. A Veszprém és a Tatabánya csapott össze Pápán, az NB III Nyugati csoportjának zárofordulójában.

Bajnoki döntőnek is beillett volna a vasárnap késő délutáni mérkőzés, hiszen az utolsó fordulót megelőzően a VLS két ponttal előzte meg a tabella élén a Tatabányát, vagyis amennyiben a Veszprém pontot szerez, bajnok, ha viszont a Bányász győzni tud, akkor ők nyerik meg az NB III Nyugati csoportját.

A szurkolók is átérezték a mérkőzés tétjét, és igen-igen szép számban érkeztek Pápára. A veszprémi stadion felújítása miatt ugyanis városunk adott otthon a találkozónak.

Sem a mérkőzésre, sem a hangulatra nem lehetett panasz, a Veszprém szerezte meg a vezetést az első játékrészben, ám annak végén kiegyenlítettek a vendégek, majd pedig a fordulást követően a vezetést is átvették. A Veszprém mindent egy lapra feltéve támadott, ám már-már úgy tűnt hiába. Aztán a 96. percben mégis sikerült kiegyenlíteniük a hazaiaknak, egy szerencsés szituáció végén Bartusz talált a kapuba, leírhatatlan boldogságot okozva a veszprémi szurkolóknak.

Egy kicsit talán mi, pápaiak is örülhettünk, hiszen a VLS csapatában két korábbi játékosunk, Baldauf és Somogyi is szerepelt a találkozón.

Pető Tamás együttese oda-visszavágós osztályozón vívhatja ki az NB II-es szereplést. A rivális egyelőre még ismeretlen, sorsolás útján kap ellenfelet a Veszprém. A mérkőzéseket május 28-án és június 4-én rendezik.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 14. 18:35, vasárnap | Helyi

Pofátlan(tan)ítás Pápán - Videó

Többek között szabálytalan előzés, piroson áthajtás és ittas vezetés került bele a rövid összeállításba.

2024. Július 14. 07:59, vasárnap | Helyi

Perutz: 14 lőtt gól, két felkészülési mérkőzésen

Előbb a Rábapaty, majd pedig a Kapuvár csapatát győzték le simán a pápaiak.

2024. Július 12. 18:00, péntek | Helyi

Fél millió forint értékben lopott pulykatápot

Július 8-án érkezett bejelentés a rendőrségre arról, hogy az egyik Pápához közeli kistelepülés telephelyéről több mint félmillió forint értékben pulykatápot vittek el.

2024. Július 11. 17:17, csütörtök | Helyi

A Győrszentiván ellen kezd a Perutz a kupában

Sorsoltak a MOL Magyar Kupában.