Városlista
2023. szeptember 26, kedd - Jusztina

Hírek

2023. Május 22. 07:33, hétfő | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

15 év után telt meg újra a Perutz stadion, sajnos nem pápaiakkal

15 év után telt meg újra a Perutz stadion, sajnos nem pápaiakkal

Igazi futballhangulat, megtöltött lelátók, utolsó perces gól, bajnoki ünneplés. A Veszprém és a Tatabánya csapott össze Pápán, az NB III Nyugati csoportjának zárofordulójában.

Bajnoki döntőnek is beillett volna a vasárnap késő délutáni mérkőzés, hiszen az utolsó fordulót megelőzően a VLS két ponttal előzte meg a tabella élén a Tatabányát, vagyis amennyiben a Veszprém pontot szerez, bajnok, ha viszont a Bányász győzni tud, akkor ők nyerik meg az NB III Nyugati csoportját.

A szurkolók is átérezték a mérkőzés tétjét, és igen-igen szép számban érkeztek Pápára. A veszprémi stadion felújítása miatt ugyanis városunk adott otthon a találkozónak.

Sem a mérkőzésre, sem a hangulatra nem lehetett panasz, a Veszprém szerezte meg a vezetést az első játékrészben, ám annak végén kiegyenlítettek a vendégek, majd pedig a fordulást követően a vezetést is átvették. A Veszprém mindent egy lapra feltéve támadott, ám már-már úgy tűnt hiába. Aztán a 96. percben mégis sikerült kiegyenlíteniük a hazaiaknak, egy szerencsés szituáció végén Bartusz talált a kapuba, leírhatatlan boldogságot okozva a veszprémi szurkolóknak.

Egy kicsit talán mi, pápaiak is örülhettünk, hiszen a VLS csapatában két korábbi játékosunk, Baldauf és Somogyi is szerepelt a találkozón.

Pető Tamás együttese oda-visszavágós osztályozón vívhatja ki az NB II-es szereplést. A rivális egyelőre még ismeretlen, sorsolás útján kap ellenfelet a Veszprém. A mérkőzéseket május 28-án és június 4-én rendezik.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Szeptember 25. 15:14, hétfő | Helyi

Holnap jelentős felújítási munkák kezdődnek meg az elkerülő úton

Nagyjából másfél kilométer hosszan fognak aszfaltozni a következő hetekben, az Acsádi úti kereszteződés környékén.

2023. Szeptember 25. 11:29, hétfő | Helyi

Börtönbe mehet a férfi, aki eltiltás hatálya alatt vezetett és okozott balesetet

Tavaly novemberben okozott balesetet Békáson 24 éves férfi.

2023. Szeptember 25. 09:54, hétfő | Helyi

10 perc alatt kétszer intézkedtek csendháborítás miatt a pápai rendőrök

Csóton, illetve a pápai piacon is intézkedniük kellett a rendőröknek.

2023. Szeptember 23. 21:38, szombat | Helyi

Nyolc gólt lőtt a Perutz!

A Perutz a vármegyei labdarúgó-bajnokság 7. fordulójában igazi gólfesztivált rendezett és nyolc alkalommal köszönt be a Csetény kapujába.