Városlista
2022. május 21, szombat - Konstantin

Hírek

2012. Február 15. 09:16, szerda | Helyi
Forrás: koponyeg.hu

100 km/órás széllökések is lehetnek!

100 km/órás széllökések is lehetnek!

Viharos időre lehet számítani szerdán és csütörtökön.

Szerdán ÉNy felől egy markáns hidegfront érkezik, melynek hatására egyre többfelé várható havazás.A front átvonulását szerdán és csütörtökön viharos szél jelzi majd. Főleg a dunántúlon akár 90-110km/h-s lökéseket is mérhetünk majd, így komoly károkra is fel kell készülnünk. Ráadásul a szél könnyen felkapja majd a frissen hullott havat, bár térségünben a jelenlegi előrejelzések szerint maximum 1-2 cm friss hó hullhat.

Érdemes megemlíteni, hogy a hidegfront felkavarja a Kárpát-medencében megüllepedett fagyos és egyben piszkos levegőt, melynek kettős hatása lesz: javul a levegő minősége, és nyugaton megenyhül az idő - ezért itt akár +5, +6 fok köré is emelkedhet a hőmérséklet, és a hó mellett havas eső, eső is hullhat.

Fotó: idokep.hu

Címkék: időjárás

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 20. 12:41, péntek | Helyi

Hamarosan elkészül az új várkerti parkoló

Összesen 339 parkolóhely jön létre a Fő tér közelében a mostani parkolóépítésnek köszönhetően, amely 125 autó számára teszi lehetővé a várakozást.

2022. Május 20. 09:40, péntek | Helyi

Meghalt Vangelis

Meghalt kedden késő este Vangelis Oscar-díjas görög zeneszerző, többek között a Tűzszekerek és a Szárnyas fejvadász című filmek zenéjének komponistája.

2022. Május 19. 19:06, csütörtök | Helyi

Hárman meghaltak egy balesetben Kecskemétnél

Hárman meghaltak, ketten pedig súlyosan megsérültek abban a balesetben, amelyben két autó frontálisan összeütközött csütörtök délelőtt Kecskemétnél