Városlista
2024. március 3, vasárnap - Kornélia

Hírek

2012. Augusztus 28. 11:29, kedd | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Sz.Zs.)

10 éves az Aegon Játszótér - Idén is lesz városrészi napok a Kiliánon

10 éves az Aegon Játszótér - Idén is lesz városrészi napok a Kiliánon

Unger Tamás alpolgármester ismertette a szeptember 1-jén megrendezésre kerülő játszótéri napok programját.

A nagy sikerre való tekintette idén is megszervezzük a pörköltfőző versenyt, melyre még korlátozott számban lehet jelentkezni. Az eddigiekhez hasonlóan ennek bevételét jótékony célokra használjuk, ezúttal a Weöres Sándor Általános Iskola kapja a befolyó összeget - mondta Unger Tamás.

Idén is lesznek futballmérkőzések gyermek és felnőtt kategóriában, valamint számos olyan kísérő program, melyek egész napos kikapcsolódást nyújtanak majd (ugrálóvár, gyermekjátszóház, kalandhajó, sportversenyek, pónilovaglás, sétakocsikázás. Újdonságként jelenik meg délután a streatball. Erre a helyszínen is lehet majd jelentkezni - tette hozzá az alpolgármester.

A színpadon is igényes szórakozásra van kilátás. Már 11 órától térzene lesz hallható Pápa Város Fúvószenekara jóvoltából, majd jó ebédhez szól a nóta délben. Délután gyermekkműsorok lesznek a színpadon. Idei sztárfellépő Delhusa Gjon lesz. A koncert után Dj. Béci karaoke estjével lehet folytatni az éneklést.

Unger Tamás elmondta továbbá, hogy nem csak a körzet lakóit, minden pápait és nem pápait szívesen fogadnak majd a rendezvényen. Ha a tavalyi látogatottsági számot sikerül tartani, az esti koncerten akár 2500-3000 ember is lehet a lakótelep terén.

A részletes program ITT tekinthető meg!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 02. 12:06, szombat | Helyi

Bezárja pápai üzletét a CCC!

A cipőket és kiegészítőket árusító üzletet bezárja a multinacionális vállalat.

2024. Március 01. 17:10, péntek | Helyi

Egy elveszettnek hitt élet találtatott meg!

Lovász István festőművésznek nyílt kiállítása a Pannonia Reformata múzeumban. Az Ujvári János Református Szeretetotthon lakójának életútja megindító.

2024. Március 01. 14:00, péntek | Helyi

Az új köztársasági elnök is egy kicsit pápai!

Sulyok Tamás néhány napja lett Magyarország köztársasági elnöke. Nagyapja annak a Sulyok Dezsőnek a testvére volt, aki korábbi pápai polgármester, országgyűlési képviselő volt.

2024. Március 01. 13:06, péntek | Helyi

Grőber Attila: Ez a költségvetés a túlélésről szól!

Az ellenzéki politikus elmondta, jelenleg a város a tartalékait éli fel azért, hogy egyáltalán a saját működését finanszírozni tudja.