Városlista
2024. június 25, kedd - Vilmos

Hírek

2012. Augusztus 28. 11:29, kedd | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Sz.Zs.)

10 éves az Aegon Játszótér - Idén is lesz városrészi napok a Kiliánon

10 éves az Aegon Játszótér - Idén is lesz városrészi napok a Kiliánon

Unger Tamás alpolgármester ismertette a szeptember 1-jén megrendezésre kerülő játszótéri napok programját.

A nagy sikerre való tekintette idén is megszervezzük a pörköltfőző versenyt, melyre még korlátozott számban lehet jelentkezni. Az eddigiekhez hasonlóan ennek bevételét jótékony célokra használjuk, ezúttal a Weöres Sándor Általános Iskola kapja a befolyó összeget - mondta Unger Tamás.

Idén is lesznek futballmérkőzések gyermek és felnőtt kategóriában, valamint számos olyan kísérő program, melyek egész napos kikapcsolódást nyújtanak majd (ugrálóvár, gyermekjátszóház, kalandhajó, sportversenyek, pónilovaglás, sétakocsikázás. Újdonságként jelenik meg délután a streatball. Erre a helyszínen is lehet majd jelentkezni - tette hozzá az alpolgármester.

A színpadon is igényes szórakozásra van kilátás. Már 11 órától térzene lesz hallható Pápa Város Fúvószenekara jóvoltából, majd jó ebédhez szól a nóta délben. Délután gyermekkműsorok lesznek a színpadon. Idei sztárfellépő Delhusa Gjon lesz. A koncert után Dj. Béci karaoke estjével lehet folytatni az éneklést.

Unger Tamás elmondta továbbá, hogy nem csak a körzet lakóit, minden pápait és nem pápait szívesen fogadnak majd a rendezvényen. Ha a tavalyi látogatottsági számot sikerül tartani, az esti koncerten akár 2500-3000 ember is lehet a lakótelep terén.

A részletes program ITT tekinthető meg!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 15:38, kedd | Helyi

Döntött a Kúria a 2. körzet ügyében!

A Kúria a bírósági felülvizsgálati kérelmet érdemi vizsgálat nélkül elutasította, a végzés ellen további jogorvoslatnak nincs helye. Vagyis nem számolják újra a szavazatokat, a körzetet Töreki-Vörös Ibolya nyerte meg.

2024. Június 25. 15:14, kedd | Helyi

Mi készül a pápai vasúti aluljáróban?

Egyre több aluljárót díszítik képzőművészeti alkotások világszerte, most városunkba is elér egy effajta kezdeményezés.

2024. Június 24. 09:59, hétfő | Helyi

Tanszergyűjtő akciót szerveznek a Pápai Polgárok!

Bár az iskola most pont véget ér, de gondolni kell arra is, hogy a nyári szünet elmúltával ismét várja a diákokat a suli. Sajnos sok családnak jelentős megterhelést jelent az iskolakezdés, nekik szeretnének segíteni a civilek.

2024. Június 23. 09:00, vasárnap | Helyi

3200 négyzetméteres Kombinált Légikikötőt adtak át Pápán

Az MH 47. Bázisrepülőtéren települő Nehéz Légiszállító Ezred (HAW) újabb jelentős mérföldkövet ért el, ugyanis átadták a 3200 négyzetméteres Kombinált Légikikötőt (Combined Aerial Port Facility – CAPF) június 19-én, Pápán.