Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2021. Augusztus 27. 06:00, péntek | Belföld
Forrás: mti - illusztráció: mti

1 millió 191 ezren vettek részt a nemzeti konzultációban

1 millió 191 ezren vettek részt a nemzeti konzultációban

Most is nagyon sokan vettek részt a nemzeti konzultációban, a járvány utáni életről szóló kérdőívet 1 millió 191 ezren töltötték ki

- mondta Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára a Facebookon csütörtökön közzétett videonyilatkozatában.

A politikus kifejtette: a kérdőívet a kitöltők túlnyomó többsége postán küldte vissza, de most is nagyon sokan éltek az internetes kitöltés lehetőségével.

Dömötör Csaba köszönetet mondott mindenkinek, aki elmondta a véleményét ezekről a fontos kérdésekről, köztük a minimálbér-emelésről, a családi adóvisszatérítésről, vagy éppen a gyermekvédelmi törvényről.

A parlamenti államtitkár a további menetrendről elmondta: már zajlik a kérdőívek feldolgozása, és a lehető leghamarabb nyilvánosságra hozzák a részletes eredményeket.

Dömötör Csaba kiemelte: ezután a kormány meghozza az ebből fakadó döntéseket, a részletekről beszámolnak majd.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.