Városlista
2022. augusztus 15, hétfő - Mária

Cégregiszter | Üzleti szolgáltatások

CSŐrMESTER - Vízvezeték szerelés - Duguláselhárítás - Pápa

Duguláselhárítás akár azonnal

  • Vízvezeték szerelés


  • Felújítás, kivitelezés:

- Vízvezeték szerelés, új csőhálózat kiépítése, cseréje
- Vizes helységek felújítása (fürdőszoba, konyha, WC)
- Zuhanytálca csere és beépítés, kád csere és beépítés

  • Kerti öntözőrendszerek kiépítése

  • Duguláselhárítás akár azonnal

VIZSGÁLTASSA ÁT LEFOLYÓRENDSZERÉT

Ha Ön most vásárolta ingatlanát, vagy már évek óta ebben lakik, érdemes megvizsgáltatni a lefolyót, csőrendszert, nehogy kellemetlen meglepetések érjék. Egy átvizsgálás költsége jelentősen alacsonyab, mint egy eldugult vezeték okozta javítás, feltárás, csere, nem beszélve a rengeteg idegeskedésről és kellemetlenségekről. Ha már megtörtént a probléma és eldugult a vezeték, lefolyó, korszerű diagnosztikával pontos képet tudunk adni a meghibásodásről, szakértelemmel, modern gépekkel segítek, hogy mihamarabb újra élvezhesse otthona nyugalmát.

  • HÁZI PRAKTIKÁK

Mosogató
A háztartásokban a leggyakrabban a mosogatóban alakul ki dugulás. Győződjünk meg a leeresztő szelep, a cső és a szifonunk átjárhatóságáról! A szifon szétszedése és alapos kitisztítását követően a flexibilis gégecső (ha van ilyen) lelógást is érdemes csökkenteni. Amennyiben itt nincs jelentősebb szennyeződés, szereljük össze szakszerűen a szifont, a tömítésekre vigyázva. Elő a bolti lefolyó tisztítószert, elsősorban a gél állagú folyékony lefolyótisztítókat javaslom. Öntsünk egy éjszakára a mosogatóba, majd hagyjuk állni reggelig, ezután egy nagy vödör forró vízzel öntsük le, ha szerencsénk van kifejti áldásos hatását és a dugulás megszűnik.

Fürdőszoba
Első legyen, hogy kesztyűt húzunk a kezünkre!!! Kitakarítjuk a padlóösszefolyót, ha padlóösszefolyónk rendelkezik műanyag bűzelzáró könyökkel, vagy tisztító dugóval, és ez könnyen eltávolítható, a bűzelzáró könyököt kihúzzuk és a becsatlakozásokat is kitisztítjuk. Következő lépés a vízsugaras módszer, csatlakoztassunk egy slagot a csaphoz, toljuk a padlóösszefolyó kimeneti csövébe és a vízsugárral próbáljuk a szennyeződést kimosni. Általában 1-2 méteren belül van a dugulás, ami egy nagy hajcsomóból vagy tisztítószerből áll.
Amennyiben épített zuhanykabinunk van, ugyan az a teendőnk mint a padlóösszefolyónál, azonban, ha beépített zuhanytálcánk van, akkor nehezebb eset, ugyan is itt majdnem biztos, hogy egy flexibilis lefolyócső van a tálca alatt.

Hívjon bizalommal: 06 30/582-8685

kapcsolat

Térkép