Városlista
2022. január 27, csütörtök - Angelika

Cégregiszter | Szórakozás

Gambrinus Étterem - Pápa

8500 Pápa, Árok utca 20.

Nálunk a Vendég az első!

Éttermünk újra a megszokott nyitva tartási rend szerint várja kedves vendégeit!

LEHETŐSÉG VAN AZ ÉTTEREMBŐL TÖRTÉNŐ ELVITELRE VAGY HÁZHOZ SZÁLLÍTÁSRA IS. MINDEN NAP MÁS AKCIÓVAL KÉSZÜLÜNK, MELYRŐL FACEBOOK OLDALUNKON TÁJÉKOZÓDHATNAK. RENDELÉSEKET 11 ÓRÁTÓL 19 ÓRÁIG, KISZÁLLÍTÁST 11:30-TÓL 20 ÓRÁIG TUDUNK TELJESÍTENI, KÁRTYÁS FIZETÉS IS LEHETSÉGES. AZ ÉTELEK A www.gambrinus.hu OLDALON MEGTEKINTHETŐK.

TEL: 89/324-901

A Gambrinus Étterem tulajdonosa és üzemeltetője a Sándor és Sándor Kft. 1992. szeptemberében alakult. Az épület kialakítását követően 1993. áprilisában megnyitott az étterem, mely azóta is folyamatosan üzemel.

Kérjük tekintse meg étlapunkat:

Tevékenységi köreink: a’la carte étkeztetés, menü rendszerű közétkeztetés, valamint esküvők, osztálytalálkozók, családi és céges rendezvények lebonyolítása. Szakmai munkánk elismeréseként 1996-ban elnyertük a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség által adományozott Védnöki Táblát, mely azóta is az étterem falán látható. Az országban kb. 200 ilyen étterem van, Pápán mi vagyunk az egyetlenek.

Az üzemelés során a vendégek igényei szerint történtek kisebb-nagyobb átalakítások, jelentős változást azonban a 2004. decemberében megnyitott kétsávos automata bowlingpálya kialakítása hozott. Ekkor a vendégtér teljesen megújult, valamint a konyhatechnológiában is jelentős fejlesztést teljesítettünk.

Éttermünkben elfogadjuk:

Vendéglátós és szabadidős

Éttermünkben elfogadjuk a Veszprém Megyei Napló hűségkártyáját is!

Üzletpolitikánk nyitástól kezdve változatlan: a Vendég az első.

Fotók

Gambrinus Étterem - Pápa
Gambrinus Étterem - Pápa
Gambrinus Étterem - Pápa
Gambrinus Étterem - Pápa
Gambrinus Étterem - Pápa
Gambrinus Étterem - Pápa

Szolgáltatások, tevékenység, termékek

  • A kor igényeinek megfelelő ételválasztékkal várjuk vendégeinket, rendezvényeket 120 főig tudunk lebonyolítani.

További szolgáltatások

  • A Gambrinus Étterem bowlingpályája
  • Az étteremben 2004-ben került sor egy kétsávos, automata Brunswick bowlingpálya kialakítására. A pályák teljes nyitvatartási időben használhatók, tehát minden nap 11 órától zárásig (igény szerint). A játékhoz minden felszerelést térítésmentesen biztosítunk (cipőt is). Mivel a pálya utcai cipőben nem használható, saját teremcipő hozatala lehetséges. A pályát Qubica szoftver vezérli, így pályánként egy időben 12 játékos játszhat (ajánlott létszám:6-8 fő).
  • Áraink:
  • 1 pálya 1 órára: 2.400.- Ft (létszámtól függetlenül)
  • hétfőtől csütörtökig: 1 pálya 1 órára: 1.800.- Ft. Diákoknak: 1200 Ft (Csak diákigazolvánnyal rendelkezőknek!)
  • vasárnap: családi kedvezmény 50%, tehát 1 pálya 1 órára: 1.200.- Ft (csak családoknak)
  • A pályán percalapú számolás működik, így csak a tényleges játékidő fizetendő! Rendezvények esetén egyedi kedvezmények! Ajánlott a pálya telefonon történő előzetes lefoglalása.

kapcsolat

Térkép
Címkék: étterem, bowling, gambrinus