Városlista
2024. június 24, hétfő - Iván

Cégregiszter | Tetőfedés

Bufa és Társa - Tetőjavítás, Badogozás, Ereszcsatorna Készítés - Pápa

Tetőfedés, Tetőjavítás, Bádogos és Ácsmunkák, Ereszcsatorna javítás, készítés

PROFI TETŐFEDÉS 20 ÉV TAPASZTALATTAL

Forduljon hozzánk, ha gyors, precíz munkát szeretne!

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT TELEFONON VAGY ÍRJON ÜZENETET.
KÉRJE INGYENES FELMÉRÉSÜNKET, MI PEDIG ELKÉSZÍTJÜK RÉSZLETES ÁRAJÁNLATUNKAT!

Családi házak, társas házak, ipari- és kereskedelmi épületek, egyéb létesítmények tetőfedő, bádogos munkáit vállaljuk.

TETŐFEDÉS

 • Cserepes tetőfedés

A kerámia tetőcserepes fedés mindmáig a legnépszerűbb tetőfedési megoldás. Köszönhető a hosszú élettartalmának és megbízhatóságának. Klasszikus megjelenésével és időjárás állóságával kitűnő választás családi házak tetőfedésére. Cégünk több mint 20 év szakmai tapasztalattal rendelkezik a cserepes tetőfedésben. Vállalunk teljes tetőfedést és javítást is, de örömmel adunk szakmai tanácsot is, ha arra van szüksége.

 • Cseréplemezes tetőfedés

A cseréplemezes tetőfedés ideális megoldás azoknak, akik költséghatékony tetőfedési megoldást keresnek. Lemezek felhelyezése egyszerű, így a munkadíja is alacsony. Ráépíthető a régi tetőfedésre, viszonylag kicsi a vázszerkezetre ható terhelése, így jó választás olyan tetőszerkezeteknél, amelyek kevésbé bírják a terhelést. Cégünk több mint 10 év szakmai tapasztalattal rendelkezik a cseréplemezes tetőfedésben. Vállalunk teljes tetőfedést és javítást is, de örömmel adunk szakmai tanácsot is, ha arra van szüksége.

 • Állókorcos tetőfedés

Modern építészeti megjelenés
Válassza az állókorcos tetőfedést, ha modern megjelenést szeretne. Az állókorcos tetőfedés kiváló megoldás raktárépületek tetőfedésére, illetve olyan tetőknél, ahol a meredekség nagyobb mint 20 százalék. Kevés karbantartást igényel, tisztítása egyszerű, ám emellett jól bírja a zord időjárást is. Kiválóan alkalmas nagy területek fedésére, burkolására. Cégünk több mint 10 év szakmai tapasztalattal rendelkezik az állókorcos tetőfedésben. Vállalunk teljes tetőfedést és javítást is, de örömmel adunk szakmai tanácsot is, ha arra van szüksége.

 • Trapézlemezes tetőfedés

Ipari épületek tetőfedése
A 0,5 mm anyagvastagságú horganyzott vagy színes trapézlemez ideális tetőburkoló anyag, fa vagy acél tartógerendákra erősítve. Ideális választás ipari épületek, tárolók és garázsok fedésére. A lemezek előre méretre vágatjuk így a felrakása gyors valamint zaj - és pormentes. Kevés karbantartást igényel, és jól bírja a zord időjárási körülményeket is.

TETŐJAVÍTÁS, TETŐSZIGETELÉS GARANCIÁVAL

Legyen szó akár tetőjavításról, akár garázs bejárók építéséről, vagy a házhoz tartozó teraszról mely ácsmunkát igényel, mi vállaljuk ezek elvégzését és minőségi kivitelezését.

 • Tetőjavítás

Rossz állapotban lévő tetők javítását, sérült részek gyors és szakszerű kijavítását vállaljuk. Sérült tetőcserepek kicserélése, cserepek átforgatása. Óvja tetőfedését, hogy elkerülje a beázást, így könnyen megelőzheti a födém károsodását.
A tetőn való munka szakértelmet, odafigyelést és biztonságos rögzítést kíván, ezért célszerű szakembert hívni. Mi kedvező árakkal és nagy tapasztalattal állunk megrendelőink szolgálatára, legyen szó bárminemű tetőjavításról. Gyorsan és precízen oldjuk meg a problémákat, hogy az Ön otthona újra száraz és biztonságos legyen.

 • Tegőszigetelés

A lapos tetők és a hagymonáyos tetők szigetelése igen fontos, bármilyen jellegű épületről legyen szó. Az építmény hőjének körülbelül 30%-a a tetőn keresztül távozik, ezért nagy jelentőséggel bír energiatakarékosság szempontjából. A lapos tető szigetelése kiemelten fontos, mely által egy hosszútávon költséghatékony megoldáshoz juthat.
A hagyományos tetővel ellentétben erről nem folyik le az esővíz olyan könnyedén, így a tetőszigetelésnél törekedni kell a minél biztonságosabb vízszigetelésre is. Az általunk kínált tetőszigetelési szolgáltatással megóvhatja lakásbelsőjét, értékeit, termékeit a beázás okozta károktól.

ÁCS MUNKÁK

Rossz állapotban lévő tetőjavítása, sérült részek gyors és szakszerű kijavítását vállaljuk. Sérült tetőcserepek kicserélése, cserepek átforgatása. Óvja tetőfedését, hogy elkerülje a beázást, így könnyen megelőzheti a födém károsodását.
Cégünk speciális ismeretekkel rendelkezik a fent említett munka kompetens elvégzéséhez. Még kisebb sérülések esetén sem szabad a javítást túl késleltetni, hogy megnövelje a tetőszerkezet élettartamát. A Schilling-ácsal a rendelés méretétől függetlenül jó kezekben van. Gyorsan és precízen oldjuk meg a problémákat, hogy az Ön otthona újra száraz és biztonságos legyen.

BÁDOGOS MUNKÁK

 • Ereszcsatorna rendszer kiépítése

Az ereszcsatornáknál a gondos tervezés és kivitelezés a fontos. A minőségi alapanyagok használata, a pontos illesztések készítése alapkövetelmény, hogy csatornája hosszútávon megfeleljen az elvárásoknak.
Az ereszcsatornák kivitelezésénél alapszabály, hogy az eresz lejtése 2-3%-os legyen, így az elvezetendő víz nem folyik sem túl gyorsan, sem túl lassan.

Olyan ereszcsatornát szeretne, ami sokáig kitart, tökéletesen ellátja funkcióját és megbízható? Önnek kiváló bádogos munkára van szüksége, hívjon minket bizalommal!

 • Ereszcsatorna tisztítás, javítás

Bízza ránk csatornáját, hogy ne legyen rá gondja! Mindenféle csatorna tisztítását, javítását vállaljuk rövid határidővel.
Az ereszcsatorna dugulása idővel komoly problémákat okozhat. Az ereszcsatorna tisztítását cégünk körültekintéssel, és alapossággal végzi. A szakszerű tisztítás után, csatornája ragyogni fog.

Az ereszcsatorna tisztítási folyamat során teljesen eltávolítjuk a szennyeződéseket, és gondoskodunk róla, hogy ereszcsatornája hosszútávon dugulásmentes maradjon. Munkánkra garanciát vállalunk.

Fotók

Bufa és Társa - Tetőjavítás, Badogozás, Ereszcsatorna Készítés - Pápa
Bufa és Társa - Tetőjavítás, Badogozás, Ereszcsatorna Készítés - Pápa
Bufa és Társa - Tetőjavítás, Badogozás, Ereszcsatorna Készítés - Pápa
Bufa és Társa - Tetőjavítás, Badogozás, Ereszcsatorna Készítés - Pápa
Bufa és Társa - Tetőjavítás, Badogozás, Ereszcsatorna Készítés - Pápa

Szolgáltatások, tevékenység, termékek

 • Tetőfedés
 • Tetőjavítás
 • Tetőszigetelés
 • Ács munkák
 • Bádogos munkák

kapcsolat

Térkép