Városlista
2021. július 29, csütörtök - Márta

Hírek

2021. Január 06. 12:30, szerda | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Pápai Rk.

Együtt ittak újévkor ismerősével, aki ellopta a láncfűrészét, a telefonját és a sarokcsiszolóját

Együtt ittak újévkor ismerősével, aki ellopta a láncfűrészét, a telefonját és a sarokcsiszolóját

A pápai nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki az 51 éves kertai lakost.

A rendőrségre a sértett tett bejelentést 2021. január 5-én arról, hogy újév első napján ismeretlen személy a külsővati családi házából és annak melléképületéből ellopta a motoros láncfűrészét, a mobiltelefonját és a sarokcsiszolóját.

A pápai nyomozók az adatgyűjtés eredményeként azonosították, majd nem sokkal később Adorjánházán igazoltatták a feltételezett elkövetőt, a sértett 51 éves kertai ismerősét. Előállították, majd gyanúsítottként kihallgatták. A férfi elmondta, hogy aznap együtt italozott a sértettel és később annak házához mentek. Míg a sértett a lakásba ment, ellopta a telefonját, majd a melléképületből elvitte a munkagépeket is. Az elkövető az ellopott tárgyakat eladta.

A rendőrök megállapították azt is, hogy a férfival szemben az Ajkai Rendőrkapitányság körözést bocsátott ki, mert nem fizette meg a rá kiszabott pénzbírságot. A meg nem fizetett bírságot a bíróság elzárásra változtatta át, melynek letöltését nem kezdte meg az elkövető, így őt a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájába szállították.

A kép csak illusztráció

Ezek érdekelhetnek még

2021. Július 27. 08:31, kedd | Helyi

Halálos motorbaleset történt Celldömölkön

A 8432-es utat a helyszínelés és a műszaki mentés idejére lezárták, a rendőrök a forgalmat Celldömölk belterületén elterelik.

2021. Július 26. 09:17, hétfő | Helyi

Ittasan vezetett, majd az őt igazoltató rendőrt szidalmazta

A Pápai Járási Ügyészség ittas vezetés és becsületsértés vétsége miatt emelt vádat egy 62 éves férfival szemben, aki miután gépkocsiját ittasan vezette, még szidalmazta is a vele szemben intézkedő rendőröket.

2021. Július 26. 09:13, hétfő | Helyi

Ingyenes lesz a belépés a Perutz mérkőzéseire

A klub vezetőségének döntése értelmében a 2021/2022-es szezonban a Perutz összes hazai mérkőzésére ingyenes lesz a belépés.

2021. Július 26. 08:20, hétfő | Helyi

Testvére adatait adta meg a rendőröknek

A Pápai Járási Ügyészség kétrendbeli közokirat-hamisítás bűntettével vádolja azt a 38 éves nőt, aki két esetben is a sajátja helyett testvére adatait adta meg a rendőröknek.