Városlista
2021. június 19, szombat - Gyárfás

Hírek

2021. Január 06. 12:30, szerda | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Pápai Rk.

Együtt ittak újévkor ismerősével, aki ellopta a láncfűrészét, a telefonját és a sarokcsiszolóját

Együtt ittak újévkor ismerősével, aki ellopta a láncfűrészét, a telefonját és a sarokcsiszolóját

A pápai nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki az 51 éves kertai lakost.

A rendőrségre a sértett tett bejelentést 2021. január 5-én arról, hogy újév első napján ismeretlen személy a külsővati családi házából és annak melléképületéből ellopta a motoros láncfűrészét, a mobiltelefonját és a sarokcsiszolóját.

A pápai nyomozók az adatgyűjtés eredményeként azonosították, majd nem sokkal később Adorjánházán igazoltatták a feltételezett elkövetőt, a sértett 51 éves kertai ismerősét. Előállították, majd gyanúsítottként kihallgatták. A férfi elmondta, hogy aznap együtt italozott a sértettel és később annak házához mentek. Míg a sértett a lakásba ment, ellopta a telefonját, majd a melléképületből elvitte a munkagépeket is. Az elkövető az ellopott tárgyakat eladta.

A rendőrök megállapították azt is, hogy a férfival szemben az Ajkai Rendőrkapitányság körözést bocsátott ki, mert nem fizette meg a rá kiszabott pénzbírságot. A meg nem fizetett bírságot a bíróság elzárásra változtatta át, melynek letöltését nem kezdte meg az elkövető, így őt a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájába szállították.

A kép csak illusztráció

Ezek érdekelhetnek még

2021. Június 18. 11:39, péntek | Helyi

Emléktábla avatás a pápai Fő téren

Különleges emlékalkalmak részesei voltunk 2021. június 17-én, csütörtökön kora délután az Elsősorban pápai Városbarát Egylet (EpVE) önkénteseivel.

2021. Június 17. 21:47, csütörtök | Helyi

Késelés történt a Gróf úton?

Több rendőrautó és mentőautó érkezett a Gróf úton, az egyik vendéglátóipari egységhez. Információink szerint egy embert megkéseltek.

2021. Június 17. 18:49, csütörtök | Helyi

Meisel Józsefre emlékeztek

2021. Június 17. 15:12, csütörtök | Helyi

Legyél Te is rendőr!

Rendőrjárőr-képzésre várják az állampolgárok jelentkezését.