Városlista
2022. május 19, csütörtök - Ivó, Milán

Hírek

2022. Január 17. 17:00, hétfő | Belföld

Óriási lángokkal ég a nádas Pétfürdőnél

Óriási lángokkal ég a nádas Pétfürdőnél

A pétfürdői hivatásos tűzoltók megkezdték a lángok oltását.

Óriási lángokkal ég a nádas Ősi és Pétfürdő között. Több tűzoltó egységet is a helyszínre riasztottak, Pétfürdőről, Veszprémből és Székesfehérvárról is, tudtuk meg Csondor Henrietta katasztrófavédelmi szóvivőtől. A lángok jelenleg négy hektáron pusztítanak, de de az erős szél miatt a terület nagysága tovább nőhet. Helyszínen lévő kollégánk szerint gyorsan és ijesztő méretben terjednek a lángok, több civil ember is tehetetlenül nézi a lángoló nádast. A helyszínre tart a Katasztrófavédelmi Műveleti Szolgálat is - írja a Deltahírek.hu.

Fotó: Deltahírek

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 19. 17:02, csütörtök | Belföld

Fegyveres bűnözőre csapott le a TEK a fővárosban

Éles lőfegyvereket is lefoglaltak az erzsébetvárosi rendőrök egy VII. kerületi lakásban egy fiatalembertől, aki a gyanú szerint fenyegette és bántalmazta prostituáltként dolgozó volt barátnőjét, keresetét pedig elvette.

2022. Május 19. 16:01, csütörtök | Belföld

Hotelszéfet fosztott ki egy karbantartó Budapesten

Kifosztott egy hotelszéfet egy karbantartó Budapesten, a belvárosi szálloda alkalmazottja a gyanú szerint mintegy 11 millió forint értékű pénzt lopott el egy vendégtől

2022. Május 19. 14:59, csütörtök | Belföld

Bakondi: a migráció továbbra is kihívást jelent

A migráció a következő években is biztonsági kihívást fog jelenteni - mondta a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója csütörtök reggel az M1 csatornán.

2022. Május 19. 12:02, csütörtök | Belföld

Kocsit akart lopni, késelés lett az álvásárlásból

Jármű önkényes elvételének indult, emberölés kísérleteként zárult az a büntetőeljárás, amelyet most fejeztek be a Pest megyei vizsgálók.