Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2020. December 09. 11:35, szerda | PR

Online kurzus lehet a mentőöv sok vállalkozásnak

Online kurzus lehet a mentőöv sok vállalkozásnak

A vírusválság romba döntötte a hazai szolgáltatóipart, így sokan keresik a szalmaszálat, amivel túlélhetik a mélypontot. Ilyen ötlet lehet online kurzusok készítése, de nem mindegy, hogyan fogsz neki.

Különleges idők különleges tetteket kívánnak. Hiába nem gondoltál rá korábban, hogy online kurzusokat csinálj, lehet, hogy éppen ez lesz az a hozzáadott érték, ami segít túlélni a jelenlegi mélypontot, amit a vírusválság idézett elő. Ha viszont belevágsz, érdemes jól csinálni. Hoztunk néhány ötletet, ami segít elindulni.

Szakmai tartalom

Szinte nincs olyan terület, amihez ne lehetne valamilyen online kurzust kapcsolni. A nagy közösségnek szánt rövidebb, vagy éppen mélyebb szakmai tréningek bármihez kapcsolhatóak és olyan passzív jövedelemforrást jelenthetnek, ami átsegít a nehéz időkön.

Ehhez annyi kell, hogy valóban megfelelő szaktudással rendelkezz és át tudd adni azt. Ha nincs mélyebb írói vagy tananyagfejlesztő vénád, segítségedre lehetnek a profi szövegírók és tananyagfejlesztők, akik viszont azzal keresik a kenyerüket, hogy könnyen elsajátítható formában dolgozzák fel a szaktudásodat.

Ismert hangok

Apró trükk, de óriási mértékben emelheti a képzési anyagaid színvonalát, ha profi hangfelvételt készítesz és ismert hangot választasz a szöveg felmondásához. Ebben segíthet például a Hungarianvoices csapata, ahol találsz egy csokorral a legismertebb és legfoglalkoztatottabb magyar hangok közül. Képzeld el, milyen lenne, ha Vin Disel magyar hangja köszöntené a diákjaidat.

Zene

Ha még profibb anyagot szeretnél készíteni, akkor megspékelheted hangeffektekkel és zenével, mert ez még élményszerűbbé teszi a tanulási folyamatot és kerek egész brandet tud építeni köréd, amit az online jelenlétedben is maximálisan ki tudsz használni. A Hungarianvoices csapata a zene felvételében, vágásában és keverésében is segítséget tud nyújtani. A profi vágókkal dolgozó csapat emellett el tudja végezni a teljes anyag készre vágását is.

Online platformok

A képzések értékesítéséhez számtalan lehetőség áll a rendelkezésedre. Ha szűkebb körben képzeled el a terjesztést és nem szeretnél áldozni arra, hogy nagyobb közönséghez jusson el az anyag, akkor egy honlap tökéletesen megfelel az online kurzus értékesítésére akár kiegészítő termékként is.

Érdemes azonban átgondolni annak a lehetőségét, hogy online kurzusokat értékesítő platformokon regisztrálj. Itt részesedés fejében korlátlan ideig elérhetővé teheted a képzéseidet és folyamatosan bevételt generálhatsz, akár évek múlva is.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 21. 18:00, vasárnap | PR

A kaszinó áttekintő oldalai: Hogyan történik az értékelések hozzárendelése

Fedezze fel a kaszinó-bírálati oldalakon a minősítések kiosztásának bonyolult folyamatát, és nyerjen betekintést értékelési módszereikbe.

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Április 16. 10:31, kedd | PR

Sportcipő a gyerkőcöknek: ezeket a népszerű márkákat érdemes megismerni!

Amikor gyermekeink egészséges testi és szellemi fejlődéséről van szó, alapvető fontosságú, hogy odafigyeljünk az őket körülvevő tényezőkre.