Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2021. Május 04. 13:03, kedd | Belföld
Forrás: police.hu

Kismamára támadt hátulról egy 25 éves férfi Győrben

Kismamára támadt hátulról egy 25 éves férfi Győrben

A rendőrök rövid időn belül elfogták. A tettét nem tudta megmagyarázni.

A rendőrségre hétfőn délelőtt érkezett bejelentés arról, hogy Győrben, a Liezen-Mayer utcában megtámadtak egy kismamát – írja a police.hu.

A várandós nő a rendőröknek elmondta, hogy egy ütést érzett a tarkóján, amitől térdre esett. Amikor körülnézett egy sötét ruhás, maszkos férfit látott a közelében, akit kérdőre vont, hogy miért bántotta, azonban a támadó válasz nélkül sarkon fordult és elindult az Erzsébet-liget irányába.

Az asszony kiabálására egy járókelő figyelt fel, aki odalépett hozzá, hogy segítséget nyújtson. Ezt látva a feltételezett elkövető visszafordult, majd megszaporázta a lépteit és futva elhagyta a helyszínt. A kismama személyleírása alapján a győri járőrök beazonosították, és rövid időn belül a Bajcsy-Zsilinszky utcában elfogták a verekedőt.

A nyomozók I. József 25 éves lakcím nélküli férfit – őrizetbe vétele mellett – garázdaság és könnyű testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A gyanúsított elismerte a tettét, azonban nem tudott érdemi választ adni arra, hogy miért bántotta a számára ismeretlen nőt.

A kép csak illusztráció

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -

2024. Április 25. 17:41, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: a magyar kormány továbbra is békepárti

A magyar kormány továbbra is békepárti, ezen álláspontján az sem változtat, hogy NATO-szövetségesei nagy többsége nem az - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a Kormányinfón.