Városlista
2021. december 6, hétfő - Miklós

Hírek

2021. Július 22. 09:41, csütörtök | Helyi
Forrás: Infopapa.hu

Kést rántott a 8-ason, egy közlekedési vita során

Kést rántott a 8-ason, egy közlekedési vita során

Felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntettével vádolja a Veszprémi Járási Ügyészség azt a kamionsofőrt, aki egy közlekedési konfliktus után kést rántott, és azzal fenyegette a másik jármű vezetőjét.

A vádirat szerint az 58 éves férfi 2021. március 5-én kora délután teherautóval közlekedett a 8-as főúton Várpalota felé, amikor egy másik teherautó megelőzte, benne három utassal.

Az előzésből azonban vita támadt, melynek során a vádlott mutogatni kezdett. Végül a leállósávban mindketten megálltak és kiszálltak a járműveikből. A vádlott a nála lévő 15 cm pengehosszúságú kést kivette a tokjából, s miután odament a másik sofőrhöz, annak ruháját megragadta, majd a késsel szúró mozdulatokat téve, megöléssel fenyegette. Ekkor a sértett által vezetett járműből kiszállt az egyik utas és rákiáltott a vádlottra, aki erre elengedte a sértettet, de tovább fenyegetőzött.

A férfival szemben az ügyészség tárgyalás mellőzésével büntetővégzésben végrehajtásában felfüggesztett börtönbüntetés kiszabására tett indítványt a Veszprémi Járásbíróságnak, és a nyomozás során lefoglalt kés elkobzását is indítványozta.

Ezek érdekelhetnek még

2021. December 05. 17:35, vasárnap | Helyi

Emberhátrányban nyert Sopronban a Perutz!

75 percet játszott emberhátrányban a hősiesen küldő pápai együttes, amely újabb győzelmének köszönhetően az NB III Nyugati csoportjának ötödik helyén zárta az őszt.

2021. December 05. 16:00, vasárnap | Helyi

Elhunyt Katona György

A festőművész, művésztanár 61 éves volt.

2021. December 03. 13:15, péntek | Helyi

Családtagjaival együtt termesztette a marihuánát Kemenesszentpéter határában

A Pápai Járási Ügyészség indítványára a bíróság letartóztatását rendelte el annak a 60 éves férfinak, aki családtagjaival együtt termesztette a marihuánát Kemenesszentpéter határában.

2021. December 03. 13:13, péntek | Helyi

Szidalmazta, bántalmazta feleségét a 32 éves pápai férfi