Városlista
2021. október 26, kedd - Dömötör

Hírek

2021. Szeptember 16. 14:20, csütörtök | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Pápai Rk.

Házhoz megyünk és Police Cofffee Pápán

Házhoz megyünk és Police Cofffee Pápán

A bűnmegelőzési kampány keretében a rendőrök a Vajda Lakótelepi Napon várják az érdeklődőket.

Az Országos Rendőr-főkapitányság által 2015-ben meghirdetett Házhoz megyünk elnevezésű bűnmegelőzési program következő Veszprém megyei állomása a pápai Vajda Lakótelepi Napon lesz 2021. szeptember 18-án 15 órától. A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai bűnmegelőzési információs ponttal és különböző témájú prevenciós kiadványokkal várják az érdeklődőket egy finom kávé mellett. A rendőrségi standnál a fiatalok játékos feladványok útján kapnak tájékoztatást többek között az internet és a kábítószer használat veszélyeiről, valamint az állatok védelmének fontosságáról.

A rendezvényre kerékpárral érkezőknek lehetőségük nyílik arra, hogy regisztráltassák kétkerekűiket a BikeSafe országos adatbázisba. Ennek lényege, hogy a regisztráció alkalmával a kerékpárra vonatkozó minden adat rögzítésre kerül, amely egy későbbi kerékpárlopás esetén megkönnyíti a rendőrség munkáját, és elősegíti azt, hogy a kétkerekű mihamarabb visszakerüljön a jogos tulajdonosához. A nyilvántartásba vétel egyszerű, gyors és a rendőrségi kitelepülések helyszínén mindig ingyenes.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Október 26. 20:45, kedd | Helyi

Fának csapódott egy autó Dáka és Nagyalásony között, teljes az útzár!

Egy embert feszítővágóval szabadítottak ki a tűzoltók!

2021. Október 25. 14:26, hétfő | Helyi

Kiemelt rendőri jelenlét a Pápai járás temetőiben

A pápai rendőrök kiemelt rendőri jelenléttel biztosítják a Pápai járás temetőinek biztonságát 2021. október 29-étől 2021. november 1-jéig.

2021. Október 25. 09:32, hétfő | Helyi

Pénztárcát lopott, a rendőrök elfogták

A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai gyanúsítottként kihallgatták a 80 éves nőt.

2021. Október 25. 05:43, hétfő | Helyi

Győzött hazai pályán a Perutz!

Az NB III-as labdarúgó-bajnokság 14. fordulójában remek első félidei támadójátékának köszönhetően 1-0 arányban legyőzte a Pápa a Zalaegerszeg II csapatát.