Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2020. Március 05. 14:38, csütörtök | PR

Ezekért a lehetőségekért érdemes elhagyni a várost

Ezekért a lehetőségekért érdemes elhagyni a várost

Lassan újra beragyogja a napjainkat a tavaszi napsütés, nyiladoznak a virágok és csicseregnek a madarak.

Ezzel együtt a kedvünk is egyre jobb lesz és kikívánkozunk a szabadba élvezni a kellemes tavaszi időt. A közeli erdőben vagy a városban sétálva is átjárhat az új évszak friss illata, de mit szólnál valami extrémebb programhoz? Vágjatok bele együtt egy közös kalandba a kedveseddel vagy a haverokkal! Összegyűjtöttünk néhány kellően izgalmas tavaszi programot, amik közül legalább egyet ki kell, hogy próbáljatok idén!

Tandemugrás
Kiugrani egy helikopterből, 4000 méter magasból? Micsoda őrültség ez?! Vagy micsoda kaland?! Minden képzeletet felülmúló katarzis lehet, miközben a fellegekben jársz, és felejthetetlen élményt szerezhetsz akár a szerelmednek is. Lepd meg, és ugorjatok közösen! Az adrenalin szinttel együtt a szerelmetek is biztosan az egekbe szökik majd. Hivatásos ejtőernyős oktatók gondoskodnak a biztonságotokról, és ha kéritek, ugrás közben videót is készítenek a szabadesésről. Mindez már 65 ezer forinttól elérhető. Ha szeretnéd tudni, hogy milyen az igazi szabadság, akkor legalább egyszer javasoljuk, hogy próbáld ki.
Quad
Nevezz be egy quad túrára és élvezd ennek a monstrumnak az erejét! A quad élmény manapság már hazánk számos területén elérhető, így könnyen benevezhetsz rá bárhol is jársz éppen. „Száguldozhatsz” úttalan utakon, hegyeken – völgyeken keresztül. Érdemes nem csupán a gépet kibérelni, hanem vezetett túrához csatlakozni, mert a tapasztalt irányító tényleg élményutakra vezeti a résztvevőket, a biztonságod megőrzésével. Az egy-két órás túra 12 ezer forinttól kezdődik, ami általában tartalmazza az overált, a méret szerinti bukósisakot, a járművet és persze a technikai segítséget. Igazán kellemes hétvégi program lehet.
Driftelés, rally autózás
Imádsz vezetni, száguldozni, de olykor szűknek érzed az autóutak adta lehetőségeket? Kalandozz hétvégén egy vagány driftelés vagy rallyzás közben az erre kijelölt pályákon. Úgy szelheted az „utakat”, ahogy kedved tartja, de előtte kapsz némi tájékoztatást a választott autó műszaki tulajdonságairól, ezt követően pedig közösen a pálya vezetőjével mentek egy kört, hogy ne ismeretlenül vágj neki a kihívásnak. Egy 40-50 perces menet 50 ezer forintnál kezdődik, melyben benne van a felkészítés, az autó és a pálya használata (nyolc – tíz kör) és a védőruházat. Engedd szabadjára a lóerőket!

Szabadtéri játékok, kincsvadászatok
Aki a szolidabb, de mégis izgalmas élményeket kedveli az neki vághat egy lebilincselő szabadtéri nyomozásnak, esetleg egy zsákmányokkal teli kincsvadászatnak. Az utóbbi években nagy népszerűségnek örvendő szabadulószobák kiköltöznek a jó idő megjelenésével a szabadba. Hasonló a feladat, csak egy parkban, vagy a városban folyik a játék, és a kiszabadulást ezúttal nem az ajtó kinyitása, hanem a megadott cél elérése adja. Játék, izgalom és szabad levegő – kell ennél több? Akár az egész család is bele vetheti magát, és a pénztárcába sem kell mélyen nyúlni, mivel már 20 ezer forinttól kezdve nevezhettek a játékra. A nyomozás vagy a vadászat általában másfél órát vesz igénybe, így könnyen beiktatható a vasárnapi közös ebéd után.

Kutyás programok
Szép az idő, süt a nap, nehogy már a kutyust otthon hagyd! Ne csak a kisérőd legyen a séta során, hanem vond be a játékba, izguljatok együtt például egy vérpezsdítő verseny keretein belül. Nevezzetek be egy hard dog race-re, ahol minden a kedvencedről és az ő élményeiről fog szólni, vagy szánjatok közösen időt egy agility pálya meghódítására. Az együtt töltött élménygazdag időért garantáltan hálás lesz hűséges kis barátod, és „számolni” fogja a napokat a következő hétvégéig. A versenyeken nevezési díj ellenében vehettek részt nagyjából 6-7 ezer forinttól kezdődően.
Sétarepülés a Balaton vagy a város felett
Nincs annál romantikusabb, mint közösen meghódítani az eget, és együtt lenézni a csodás Balatonra vagy az imádott városotokra. Ha még nem repültél, mindenképpen javasoljuk, hogy próbálj ki egy sétarepülő utat, és vidd magaddal a kedvesedet. Semmi izgalom, csak te és ő, és a miniatűr városkép alattatok. Ha esetleg eddig nem sikerült, ezzel biztosan meghódítod a szívét. Választhattok napszakot - repülhettek a naplementében, de verőfényes napsütésben is, illetve az útvonal is rátok van bízva. Útvonaltól és létszámtól függően 35 ezer forinttól érhető el.
Akár már tízezer forintért is életre szóló élményt kaphatsz és adhatsz, nem érdemes kihagyni egyik lehetőséget sem. Ajándéknak is kiváló ötlet lehet bármelyik felsorolt program, hiszen sokszor egy személyre szabott élmény sokkal többet ér, mint bármilyen kézzel fogható tárgyi meglepetés.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Április 16. 10:31, kedd | PR

Sportcipő a gyerkőcöknek: ezeket a népszerű márkákat érdemes megismerni!

Amikor gyermekeink egészséges testi és szellemi fejlődéséről van szó, alapvető fontosságú, hogy odafigyeljünk az őket körülvevő tényezőkre.

2024. Április 09. 11:23, kedd | PR

A mobil kaszinó appok térnyerése Magyarországon: Kényelem, elérhetőség és biztonság

Az elmúlt években Magyarországon is egyre népszerűbbé váltak a mobil szerencsejáték-alkalmazások.

2024. Április 05. 22:27, péntek | PR

Hogyan legyünk jó gazdik? – Ingyenes oktatóanyagok a kutyatartás kihívásaira

A mai modern világban, ahol a technológiai fejlődés és a gyors élettempó dominál, sokan keresnek menedéket és nyugalmat a természetben, illetve házi kedvencek társaságában.