Városlista
2021. szeptember 19, vasárnap - Vilhelmina

Hírek

2021. Szeptember 10. 11:21, péntek | PR

Biztosítsd be magad egy online angol tanfolyammal!

Biztosítsd be magad egy online angol tanfolyammal!

Itt az ősz és ezzel együtt várhatóan érkezik a következő vírushullám is. Még senki nem tudja, hogy milyen lefutást várhatunk, ezért érdemes óvatosnak lenni minden vállalásunkkal.

Ha most tanulnál, inkább online angol tanfolyamot válassz, mutatjuk melyiket!

Az ősszel együtt megjönnek a vírusok is, ezért nem árt inkább egy online angol tanfolyamot keresni a jelenléti oktatás helyett, mert egy három hónapos tanfolyamnál már nem biztos, hogy sikerül végig vinni a képzést. Az online angol tanfolyamnak azonban van néhány másik előnye is.

Kényelmesen és biztonságban otthonról

Kevés magyarázatra szorul, ám nem lehet eleget hangsúlyozni, hogy a biztonságot egy ponton túl már csak az tudja garantálni, ha minimalizálni tudjuk a kontaktot a nagyobb embercsoportokkal. Egy tipikus góca a vírus terjedésének az iskolai tantermek, ahol egyrészt kis légtérben sokan zsúfolódnak össze, másrészt pedig egymással beszélgetnek, amivel egyidőben a potenciális vírus kibocsátás lehetősége is jelentősen megnő. Otthonról egy kényelmes karosszékből ez teljesen elkerülhető.

Az online tanfolyam jellegétől függően lehet emellett saját tempóban, rugalmasan végezhető, vagy éppen csoportban élő oktatás. Ezzel együtt is azonban megspórolod az utazgatást és a további időveszteséget, amit akár tanulásra is fordíthatsz, így gyorsabban haladsz.

Gyakorlat az online angol nyelvvizsgához

A világ a vírus miatt egyre inkább a négy fal közé szorul, így az olyan szolgáltatások is, mint a nyelvvizsgázás, online formába öltöznek. Ennek jogszabályi háttere már az első hullám alatt megvolt, ám azóta sokat fejlődött a nyelvvizsga központok szolgáltatása is, így online angol vizsgát már egyre több helyen lehet tenni.

Az online angol nyelvvizsga mindenben egyenértékű a jelenléti vizsgával, de a vizsga maga természeténél fogva kicsit különbözik a jelenlétitől. A feladatokat egy online felületen oldod meg, és a szóbeli vizsgarész is egy online konferenciabeszélgetés jellegű vizsgával történik.

Ez egy kicsit másfajta gondolkodást igényel, másfajta készségeket kíván. Az online angol tanfolyam az online vizsga minden vonatkozására felkészít mind a rendszerhasználat, mind pedig a készségek terén. Emellett a szóbeli vizsgázást is gyakorolhatod, hogy magabiztosabban fuss neki egy online vizsgának.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Szeptember 14. 13:59, kedd | PR

Nappalinkba elengedhetetlen: a kanapéágy

A "végre péntek" érzése mindenkit boldogsággal tölt el.

2021. Szeptember 10. 11:28, péntek | PR

Leggyakoribb tévhitek a fürdőszoba szekrényről

A fürdőszoba szekrény nem egy szokványos bútordarab, mert sokszor eszünkbe sem jut a használata, pedig ezzel remek helykihasználási lehetőségtől fosztjuk meg magunkat.

2021. Szeptember 10. 11:16, péntek | PR

Dugattyús kompresszorok nem csak hobbicélokra

A gázsűrítők piacának népszerű modelljeinek számítanak a dugattyús kompresszorok. Olcsó és könnyen használható berendezések, melyek elsősorban barkács célokat szolgálnak.

2021. Szeptember 01. 10:14, szerda | PR

Apró kezek a konyhában: 3 tipp, amivel a legkisebbek is kedvet kapnak a főzéshez

Kapcsolatunk a főzéssel egyénenként változik, minden családnak megvannak a saját kialakított szokásai a tűzhely környékén.