Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2019. December 10. 11:24, kedd | PR

Az ideális ajándékok karácsonyra!

Az ideális ajándékok karácsonyra!

Szeretnéd meglepni a párodat valami különlegessel? Olyan ajándékot keresel, ami személyes, és közös programot biztosít számotokra? Akkor jó helyen jársz, mert bemutatunk néhány lazító ajándék ötletet, ami után feltöltődve neki az új évnek!

Közös pihenés

Bár az ajándékot neki szánod, mégis együtt kell, hogy felhasználjátok. Ez a legjobb meglepetés, hiszen a hétköznapokon olyan nehéz időt szakítani a közös pillanatokra. Vagy túl sok a munka, és hulla fáradtan estek haza, akkor pedig kinek van kedve máshoz, mint egy jó filmhez és összebújáshoz? Esetleg van(nak) gyerek(ek), aki(k) felé maximális figyelemmel kell lenni. Ilyenkor szintén nehéz olyan időt találni, amikor csak magatokra tudtok koncentrálni. Ilyenkor nagyon jól sülhet el egy találó ajándék, amit ketten tudtok igénybe venni. Ha pedig van egy fix dátum, azt az ember sokkal jobban megoldja, akár szabadsággal, akár nagyszülőkkel, de akkor az a kis idő legyen fix!

A Rudas fürdő különböző wellness csomagjai rengeteg lehetőséget rejtenek magukban. Igaz, ezek 1 napos kiruccanások, de mellette gasztro élményekkel is gazdagabbak lehettek, így maximálisan kihasználhatjátok a rendelkezésre álló időt. Mindenképp érdemes megismerni a lehetőségeket, amit a Meglepkék oldalán bátran megtehettek.

Ha inkább utaznátok, annak sincsen akadálya, hiszen akár az országot is bejárhatjátok, ha ahhoz van kedvetek. Szigligeten találhatjátok a Villa Kabalát, ahol eltölthettek pár felejthetetlen napot. Rengeteg látnivaló és program vár rátok, mint a lovaglás, golf, vagy pedig a Szigligeti várat is meghódíthatjátok.

Masszázsok együtt és külön

Akár párban, akár egyedül, de egy masszázs minden esetben feltölt és ellazít. Igen gyakori, hogy egy egészen más ember jön ki a masszázsról, mint aki bement, hiszen feszültségoldó és lazító hatással is rendelkezik. Mindezt akár párban is élvezhetitek, ha az számotokra a legkedvezőbb.

A természet szerelmeseinek remek ajándék lehet egy nordic walking élmény, legyen szó egy erdei kiadásról vagy akár egy barlangi meditációval végződőről. A lényeg, hogy a természetben és magával foglalkozhasson az ember. Tökéletes választás azoknak, akik szeretnek kicsit befelé figyelni.

Manapság egyre többet foglalkoznak a jógával is. Tökéletes alkalom egy 2 órás magán jógaóra, ahol csak te és a tested vagytok a középpontban, így nem kell osztozni a figyelmen.

Végül pedig egy fotózás is jól jöhet, függetlenül attól, hogy van-e éppen alkalom vagy sem. Nem kell, hogy kismama legyél, de még modell sem, a lényeg, hogy érezd jól magad, hogy majd szívesen nézegesd a profi fotóidat!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 21. 18:00, vasárnap | PR

A kaszinó áttekintő oldalai: Hogyan történik az értékelések hozzárendelése

Fedezze fel a kaszinó-bírálati oldalakon a minősítések kiosztásának bonyolult folyamatát, és nyerjen betekintést értékelési módszereikbe.

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Április 16. 10:31, kedd | PR

Sportcipő a gyerkőcöknek: ezeket a népszerű márkákat érdemes megismerni!

Amikor gyermekeink egészséges testi és szellemi fejlődéséről van szó, alapvető fontosságú, hogy odafigyeljünk az őket körülvevő tényezőkre.