Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2019. Május 19. 20:29, vasárnap | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Vezetett, ám végül kikapott a Perutz Csepelen

Vezetett, ám végül kikapott a Perutz Csepelen

Több alapemberét nélkülöző pápai csapat a kiesés elől menekülő Csepel otthonában lépett pályára az NB III nyugati csoportjának utolsó előtti mérkőzésén.

Csepel FC - Perutz FC 3-2 (0-1) Gsz.: Mankó, Fisli, Torda ill. Jurik, Szabó Zs.

Budapest, Csepel Stadion, v.: Sipos (Molnár, Révész)

Csepel FC: Major - Fisli, Zsivoczky-Pandel (Mészáros 77.), Nyúl, Mészáros, Szabó, Mankó, Szabó, Gauzer (Torda 46.), Balogh, Kocsis (Molnár 55.), szakmai igazgató: Takács Krisztián.

Perutz FC: Szigeti - Nagy T., Dóczi, Császár A., Benecz (Szabó Zs. 63.) - Baldauf, Szilágyi, Jurik (Péter 81.), Hanzl, Ivancsics - Tóth, vezetőedző: Lengyel Ferenc.

Iványi Martin, Vallejos Dominique, Bohner Roland, Sánta András és Böröczky Bálint - rájuk biztosan nem számíthatott Lengyel Ferenc, a Pápa trénere a nehéznek ígérkező találkozót megelőzően. Az öt meccs óta nyeretlen csepeliek számára létszükséglet volt a győzelem, hiszen nagy csatában vannak a bennmaradásért. Ennek megfelelően aktívan kezdtek a hazaiak, Mankó révén kis híján a vezetést is megszerezték a 10. percben. Az első játékrészben aztán itt is, ott is adódtak gólszerzési lehetőségek, végül a 40. percben Jurik büntetőjéből a Pápa szerezte meg a találkozó első gólját.

A szünet után nem épp úgy folytatódott a mérkőzés, ahogy az első félidőben abbamaradt, 10 perc játék után egyenlített a Csepel Mankó találatával. Két perccel később Fisli tizenegyeséből fordítottak a hazaiak, majd a 74. percben Torda növelte kettőre a különbséget.

A 83. percben Szabó Zsolt egy beadás után szépített ugyan, de az egyenlítés már nem jött össze, az utolsó előtti fordulóban vereséget szenvedett a pápai csapat.

Lengyel Ferenc: Az első félidőben uraltuk a játékot, amire készültünk és amit megbeszéltünk, működött. A második játékrész első tíz perce is hasonló mederben folyt, ezután viszont számomra teljesen érthetetlen módon szétestünk, csupa rossz megoldásaink voltak, amihez nem megfelelő hozzáállás is párosult. 3-1 után hiába szépítettünk, reális esélyünk nem volt. Sajnálom ezt a mai találkozót, mert egy nyerhető meccsen maradtunk alul, óriási csalódás a második félidő utolsó 25 perce (Pápa-ma.hu)

Címkék: labdarúgás, perutz, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 19:31, kedd | Helyi

Több diák torokkaparást, köhögést tapasztalt a Türr Gimnáziumban

A tegnapi napon a Türr István Gimnázium Csáky László utca felőli egyik tantermében többen torokkaparása, köhögésre panaszkodtak, és a tünetek ma délelőtt sem enyhültek.

2024. Április 23. 18:42, kedd | Helyi

Grőber Attila: A nyugdíjas egyesület vezetője hívta-e a nyugdíjasokat, a személyi számukat kérve?

A hírek szerint történtek ilyen hívások, Baán Éva korábban azt nyilatkozta, hogy az egyesület nevében telefonáltak. Az ellenzéki politikust azonban megkeresték azzal, hogy Baán Éva hívta fel őket az adategyeztetés miatt.

2024. Április 23. 12:09, kedd | Helyi

A nyugdíjas egyesület nevében telefonálnak Pápán, ne adja meg a személyes adatait

Több olvasónk is felhívta a figyelmünket arra, hogy a Pápai Nyugdíjasok Érdekvédelmi-Érdekképviseleti Egyesülete nevében telefonon kérik tőlük a személyes adataikat, köztük a személyi számukat.

2024. Április 22. 15:32, hétfő | Helyi

Megkezdték az idei kátyúzást Pápán

Számos úthiba van a városban, a mostani munkálatok során 500 négyzetméteren újul meg a burkolat.