Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2017. Augusztus 03. 13:48, csütörtök | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Összefogtak - Megújult az erzsébetvárosiak játszótere is

Összefogtak - Megújult az erzsébetvárosiak játszótere is

Gazdasági szereplők adománya, a városrészi nap főzőversenyének bevétele és önkormányzati támogatás is kellett ahhoz, hogy a környék apróságainak legnagyobb örömére megújulhasson a Göncöl utcai játszótér.

Venczel Csaba, a térség önkormányzati képviselője elmondta, A Cargil Zrt. nagylelkű adományával indultak a játszótér felújításáért tett erőfeszítések. A tavalyi Erzsébetvárosi nap főzőversenyének és tombolajátékának bevételével már 530 ezer forint állt rendelkezésre, ezt az összeget egészítette ki a Városgondnokság játszóterek felújítására szánt céltartaléka - mondta el a képviselő a felújíott játszótér átadásakor. A felújítás során sor került Göncöl utca melletti füves terület rendezésére valamint új játékokat - pörgőhintát, mászófalat és rugós hintát szereztek be, de a homokozót is megújították. Venczel Csaba köszönetet mondott az önzetlen felajánlásokért.

Az eseményen Áldozó Tamsás polgármester is örömét fejezte ki az újabb játszótérdelújítás kapcsán, egyúttal megjegyezte, a területen van még tennivaló. A városvezetés azt kívánja, hogy ezeket a feladatokat is közösen tudják megoldani, hogy ez a tér remek találkozóhelye lehessen a környék lakóinak.

Schlechtné Kósi Ildikó, a játszótér felújítására nagyobb összeget adományozó Cargill Takarmány Zrt. pápai takarmánygyártó üzemének vezetője az átadáson hasznos időtöltést kívánt a gyerkőcöknek azt kérve tőlük, hogy vigyázzanak a játékokra, hogy azok hosszú ideig szolgálhassák a környék apróságait.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:42, szerda | Helyi

Megfenyegette, hogy megöli, börtönbe mehet a Pápa környéki férfi

Zaklatás vétsége miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség azzal a 33 éves férfival szemben, aki közösségi oldalon nyilvánossá vált sértő kijelentések miatt fenyegette meg a sértettet és annak élettársát az egyik Pápa környék

2024. Április 24. 13:21, szerda | Helyi

Baán Éva: Tiszta a lelkiismeretem!

A nyugdíjas egyesület elnöke szerint amennyiben Grőber Attila törvénysértést észlelt, akkor vagy jelentse fel, vagy kérjen tőle bocsánatot!

2024. Április 24. 12:51, szerda | Helyi

Steinbach Józsefet választották meg Balog Zoltán utódjának

Steinbach József a pápai székhelyű Dunántúli Református Egyházkerület püspöke.