Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2019. Május 28. 10:39, kedd | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Pápai rk.

Nem adta vissza az elveszett telefont

Nem adta vissza az elveszett telefont

Orgazdaság vétsége miatt indult nyomozás egy 37 éves pápai férfi ellen, a helyi rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

A rendőrségre 2018. április 9-én tett bejelentést a pápai sértett arról, hogy aznap délután Pápán elveszítette több tízezer forint értékű mobiltelefonját. Időközben az is a tudomására jutott, hogy a készüléket egy hölgy ugyan megtalálta az utcán, azonban odalépett hozzá egy ismeretlen férfi, aki azt állította, hogy övé a földön talált telefon és magával vitte azt.
A büntetőeljárás során kiderült, hogy az eltűnt mobiltelefon egy pápai férfi használatában állt. A 37 éves H. Krisztián a rendőröknek elmondta, hogy a telefont a helyi piacon vásárolta, de sem az eladót nem nevezte meg, sem a készüléket nem volt hajlandó átadni a rendőröknek, holott tudomására hozták, hogy az másnak a jogos tulajdona. A nyomozók a férfit orgazdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.
A Pápai Rendőrkapitányság a férfival szemben folytatott nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.

A kép csak illusztráció

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 14:26, péntek | Helyi

Számszeríjjal fenyegetőzött Pápateszéren, elfogta a TEK

Mint arról korábban beszámoltunk, tegnap jelentős rendőri akció zajlott a Pápa környéki településen.

2024. Április 25. 20:26, csütörtök | Helyi

Grőber Attila: Az Adatvédelmi Hatósághoz fordulnak az érintettek

A választópolgárok azonosításához használatos személyi számot és lakcím adatokat kért valaki az egyesület nevében az érintettektől, akik az adatvédelmi hatósághoz fordulnak - mondta el a politikus.

2024. Április 25. 18:20, csütörtök | Helyi

Fegyverrel fenyegette a mentősöket egy ember Pápateszéren, kivonult a TEK

Az eset ma délután történt, a települést egy időre le is zárták a hatóságok.