Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2019. Október 29. 14:16, kedd | Helyi

Módosul a közlekedési rend november első hétvégéjén

Módosul a közlekedési rend november első hétvégéjén

A november 1-én kezdődő hosszú hétvégén változik a helyközi és a Volánbusz üzemeltetésében lévő helyi járatok közlekedési rendje.

November 1-jén, pénteken a munkaszüneti napnak megfelelő menetrend lesz érvényben, míg 2-án, szombaton a szabadnap, 3-án, vasárnap pedig a munkaszüneti nap szerint közlekednek az autóbuszok. Ezeken a napokon az átlagosnál nagyobb utasforgalom várható. A Volánbusz ezen a hétvégén is fokozott figyelemmel kíséri a járatok telítettségét, és mindent megtesz a kényelmes utazás biztosítása érdekében. November 4-én, hétfőn már a munkanapokon megszokott menetrend szerint indulnak a járatok - írja a Volán.

Kérjük utasainkat, hogy időben tervezzék meg utazásukat, és indulás előtt tájékozódjanak a Volánbusz honlapján. A megnövekvő forgalom miatt érdemes a menetjegyek megvásárlásáról is időben gondoskodni, biztosítva a helyet az utazásra. Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy november 1-től már csak a 2019/2020-as tanév első félévére kiadott diákigazolvány matricák az érvényesek.

A hosszú hétvégén érvényes menetrenddel kapcsolatos részletes tájékoztatás az alábbi linken érhető el: https://www.volanbusz.hu/hu/hirek/volaninform/hir/34505

Fentieken túl tájékoztatjuk utasainkat, hogy 2019. október 28. és november 3. között a
mindenszentek ünnepe és a halottak napi megemlékezés időszakában temetői céljáratok közlekednek az ország több településén.
A temetői járatok közlekedési rendjéről a részletes információk az alábbi linken érhetők el: https://www.volanbusz.hu/hu/hirek/hirek/hir/34557

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 18:27, péntek | Helyi

Itt van a Játékfesztivál szombati fellépője

Lovasi András és Leskovics Gábor közös zenekara ad koncertet a pápai Fő téren!

2024. Április 19. 14:46, péntek | Helyi

Pápán lép fel Miller Zoltán

Miller Zoltán: Az igazi sikert az jelenti, ha képesek vagyunk értékelni mindazt, amit elérünk

2024. Április 19. 13:31, péntek | Helyi

Baleset az új 83-ason Tétnél!

A középső szalagkorlátnak ütközött egy személyautó a 83-as főút Pápa felé vezető oldalán, Tét közelében.