Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2018. Február 21. 06:40, szerda | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt) Veol.hu

Másfél nap alatt háromezer aláírást gyűjtöttek össze dr. Kovács Zoltánnak

Másfél nap alatt háromezer aláírást gyűjtöttek össze dr. Kovács Zoltánnak

Hétfőtől lehet képviselőjelölteket ajánlani, Veszprém megye fideszes jelöltjei kedden már le is adták a támogató aláírásokat.

A jelöltek a választókerületi választási irodák által kiadott ajánlóíveken gyűjthetik a választópolgárok ajánlásait. A választók „képviselőjelölt-jelölteket” ajánlhatnak, hiszen csak akkor lesz valakiből hivatalos jelölt, ha sikerül összegyűjtenie 500 érvényes ajánlást, és a helyi választási bizottság nyilvántartásba veszi

A veol cikke szerint Kovács Zoltán, Veszprém megye 4-es számú választókerületének fideszes képviselőjelöltje közel 3000 ajánlást adott le kedd délután a pápai választási irodán. Megköszönte mindenkinek, aki segített abban, hogy ilyen rövid alatt ennyi ajánlás gyűlt össze. A támogatói aláírások gyűjtését a következő hetekben is folytatják, közölte.

Az ajánlások érvényességét a választókerületi választási iroda ellenőrzi.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 15:32, hétfő | Helyi

Megkezdték az idei kátyúzást Pápán

Számos úthiba van a városban, a mostani munkálatok során 500 négyzetméteren újul meg a burkolat.

2024. Április 22. 14:55, hétfő | Helyi

Orbán Viktor Nemesgörzsönyben indította el vidéki kampánykörútját

Országjárásra indult Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke; a kampánykörút első állomásaként hétfőn a Veszprém megyei Nemesgörzsönyben gazdákkal találkozott

2024. Április 22. 14:52, hétfő | Helyi

Kormánytisztviselőre támadt egy 20 éves nő

Hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség azzal a 20 éves nővel szemben, aki tavaly nyáron a házuk udvarán helyszíni szemlét tartó kormánytisztviselőre támadt Pápán.

2024. Április 22. 14:00, hétfő | Helyi

A város több pontján szedték a szemetet

A Föld napja alkalmából ma a Pápai Médiacentrum felhívására szedték a város több pontján a szemetet, tegnap pedig a Közösen Pápáért Egyesület aktivistái gyűjtötték össze az eldobált hulladékot a belvárosban.