Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2020. Március 18. 06:58, szerda | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Kizárólag időpontfoglalással történik az ügyintézés a kormányhivatalban

Kizárólag időpontfoglalással történik az ügyintézés a kormányhivatalban

Nem közlekednek a mobilizált kormányablakok sem.

A koronavírus terjedésének megakadályozása érdekében 2020. március 18-tól előzetesen időpontot kell foglalni a kormányablakokba és az okmányirodákba, továbbá a Mobilizált Kormányablak Ügyfélszolgálatok („KAB buszok”) ügyfélfogadása határozatlan ideig szünetel.

Az ügyfelek és az ügyintézők életének- és egészségének megóvása érdekében az ügyfélszolgálatokon az alábbi járványügyi intézkedések bevezetése vált indokolttá:

- a kormányablakokban és az okmányirodákban nincs lehetőség sorszámot húzni, az ügyintézés kizárólag előzetes időpontfoglalással lehetséges - időpontot foglalni ügyfélkapus azonosítóval a megújult magyarorszag.hu oldalon, illetve ügyfélkapu regisztrációval nem rendelkező ügyfeleinknek a 1818-as éjjel-nappal ingyenesen hívható telefonszámon lehet
- a Mobilizált Kormányablak Ügyfélszolgálatok („KAB buszok”) ügyfélfogadása átmenetileg felfüggesztésre kerül
- az elkészült okmányok személyes átvételére az ügyfélszolgálatokon nincs lehetőség, a kormányhivatalok és járási (fővárosi kerületi) hivatalok által kiállított hivatalos okmányokat – a korábban tett rendelkezéstől függetlenül – kizárólag postai úton kézbesítik
- az ügyfélszolgálatokon korlátozhatják az egyidejűleg az ügyféltérben tartózkodó ügyfelek számát.

Továbbra is kérik, hogy az ügyfélszolgálatokat csak halaszthatatlan esetben keressék fel személyesen, ehelyett válasszák az elektronikus ügyintézési felületeket és telefonon kérjenek tájékoztatást. Javasoljuk, hogy amennyiben a személyes ügyintézés elkerülhetetlen, az ügyféltéren kívül, lehetőség szerint egymástól legalább 1,5-2 méter „szociális” távolságot tartva várakozzanak.

Fotó: Pápa-ma.hu (Archív)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:09, kedd | Helyi

A nyugdíjas egyesület nevében telefonálnak Pápán, ne adja meg a személyes adatait

Több olvasónk is felhívta a figyelmünket arra, hogy a Pápai Nyugdíjasok Érdekvédelmi-Érdekképviseleti Egyesülete nevében telefonon kérik tőlük a személyes adataikat, köztük a személyi számukat.

2024. Április 22. 15:32, hétfő | Helyi

Megkezdték az idei kátyúzást Pápán

Számos úthiba van a városban, a mostani munkálatok során 500 négyzetméteren újul meg a burkolat.

2024. Április 22. 14:55, hétfő | Helyi

Orbán Viktor Nemesgörzsönyben indította el vidéki kampánykörútját

Országjárásra indult Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke; a kampánykörút első állomásaként hétfőn a Veszprém megyei Nemesgörzsönyben gazdákkal találkozott

2024. Április 22. 14:52, hétfő | Helyi

Kormánytisztviselőre támadt egy 20 éves nő

Hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség azzal a 20 éves nővel szemben, aki tavaly nyáron a házuk udvarán helyszíni szemlét tartó kormánytisztviselőre támadt Pápán.