Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2020. Március 14. 11:57, szombat | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Házi karanténba vonul dr. Áldozó Tamás polgármester

Házi karanténba vonul dr. Áldozó Tamás polgármester

A városvezető Izraelben járt, ahonnan néhány napja tért haza.

"Orbán Viktor miniszterelnök úr tegnap esti felhívására figyelemmel (bár kérését nem visszamenőleges hatállyal fogalmazta meg) a következő két hétben itthonról látom el polgármesteri feladataimat. Egyúttal fontosnak tartom megjegyezni, hogy Meir Yitzak Halevi polgármester úr ma reggeli tájékoztatása szerint Eilatban továbbra sincs igazolt, korona vírussal fertőzött beteg." - írja közösségi oldalán a polgármester.

Mint ismeretes, a miniszterelnök tegnap este jelentette be, hogy bővül azon országoknak a köre, amelyekből hazatérőknek kötelezően házi karanténban kell maradniuk.

Orbán Viktor elmondta, az újonnan megbetegedettek között vannak olyanok, akik Izraelből érkeztek Magyarországra, ezért úgy döntöttek, hogy Irán, Kína, Dél-Korea és Olaszország után Izraelből sem lehet külföldieknek belépni Magyarország területére, akik magyarként onnan jönnek haza, azoknak pedig vállalniuk kell két hetes automatikus vesztegzárat.

A napokban tért haza egy pápai delegáció Izraelből, melynek dr. Áldozó Tamás polgármester és Boros Katalin, a Pápai Platán Nonprofit Kft. ügyvezetője, valamint Bakos László önkormányzati képviselő is a tagja volt.

Fotó: Archív

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 20:26, csütörtök | Helyi

Grőber Attila: Az Adatvédelmi Hatósághoz fordulnak az érintettek

A választópolgárok azonosításához használatos személyi számot és lakcím adatokat kért valaki az egyesület nevében az érintettektől, akik az adatvédelmi hatósághoz fordulnak - mondta el a politikus.

2024. Április 25. 18:20, csütörtök | Helyi

Fegyverrel fenyegette a mentősöket egy ember Pápateszéren, kivonult a TEK

Az eset ma délután történt, a települést egy időre le is zárták a hatóságok.

2024. Április 25. 17:33, csütörtök | Helyi

Megnyílt a IV. Pápai Nemzetközi Történelmi Filmfesztivál

Negyedik alkalommal rendezik meg Pápán a seregszemlét, amely az első két évben nem működhetett szokványos módon a Covid járvány miatt, tavaly óta azonban számos művész személyesen vesz részt a találkozón.

2024. Április 24. 16:42, szerda | Helyi

Megfenyegette, hogy megöli, börtönbe mehet a Pápa környéki férfi

Zaklatás vétsége miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség azzal a 33 éves férfival szemben, aki közösségi oldalon nyilvánossá vált sértő kijelentések miatt fenyegette meg a sértettet és annak élettársát az egyik Pápa környék