Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2019. Október 14. 00:35, hétfő | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szakóky Zsolt)

Grőber Attila: Ezúttal a győztesnek kell felhívnia a vesztest

Grőber Attila: Ezúttal a győztesnek kell felhívnia a vesztest

A politikus azt mondta, hálás ennek a közösségnek, rengeteg szeretetet és megbecsülést köszönhet a pápaiaknak.

- Azt a politikai közösséget, amelyet képviselek, szedett-vedettnek, a polgármesterjelöltet pedig ostobának minősítették. Ehhez képest ez az ostoba jelölt 360 szavazat híján polgármester lett, egyéni képviselői körzetben simán győzött, a többi jelölt pedig szoros küzdelemben maradt csupán alul. Abban a városban, ahol 30 éve a Fidesz regnál. Azt gondolom, hogy csak hálás lehetek ennek a közösségnek. Ennyi szeretetet és megbecsülést ebben a városban nagyon kevés ember kapott – fogalmazott Grőber Attila, értékelve az eredményeket.

A megválasztott képviselő úgy fogalmazott, hogy ezúttal a győztesnek kell felhívnia a vesztest és el kell mondania a másiknak, hogy csupán a kampánynak szólt, hogy ők nem, csak a fideszesek dolgoztak, mert ez nem igaz. - A kampány során ez bántott a legjobban. Annál igazságtalanabb dolog nincs a világon, minthogy egy polgármester belemondja egy kampány közepébe, hogy az ellenzék nem dolgozott, miközben ugyanő kérte fel dr. Bányai Katalin ellenzéki képviselőt, hogy tolmácsoljon egy delegációnak. Ennél igazságtalanabb és erkölcsileg vállalhatatlanabb mondat nincs – hangsúlyozta Grőber Attila, aki a pápai hús megmentése kapcsán, az Áldozó Tamással közösen elvégzett munkát is említette. Úgy fogalmazott, hogy számára a politika nem élet-halál kérdés, hanem az a becsületről és a tisztességről szól. Azt az egyet kérem, hogy attól, hogy mást gondolunk a világról, attól még tiszteljük egymást – tette hozzá Grőber Attila.

A politikus gratulált Bocskay Lászlónak az egyéni körzetben elért eredményéhez (Grőber Attila 57,81 %-os eredménnyel győzte le riválisát). Grőber Attila ugyanakkor Áldozó Tamásnak nem kíván gratulálni, amíg a polgármester nem hívja fel őt és Bányai Katalint, és nem mondja el, hogy az a kijelentése, hogy az ellenzéki képviselők nem dolgoztak, csak a politikai kommunikáció része volt és nem gondolta azt komolyan. Isten áldását kérem arra, hogy amit megígértek a pápaiknak, az ne ugyanolyan ígéret legyen, mint amit 2007-ben tettek, hanem hajtsák végre. A gratulációmhoz azonban az kell, amit az előbb elmondtam – hangsúlyozta Grőber Attila.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 18:27, péntek | Helyi

Itt van a Játékfesztivál szombati fellépője

Lovasi András és Leskovics Gábor közös zenekara ad koncertet a pápai Fő téren!

2024. Április 19. 14:46, péntek | Helyi

Pápán lép fel Miller Zoltán

Miller Zoltán: Az igazi sikert az jelenti, ha képesek vagyunk értékelni mindazt, amit elérünk

2024. Április 19. 13:31, péntek | Helyi

Baleset az új 83-ason Tétnél!

A középső szalagkorlátnak ütközött egy személyautó a 83-as főút Pápa felé vezető oldalán, Tét közelében.